Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 16 van 16

Onderwerp: administrator

  1. #1
    Member
    Geregistreerd
    28 oktober 2007
    Locatie
    Wetteren ( Oost-Vlaanderen)
    Vraag is niet opgelost

    administrator

    Hi beste mensen

    Heb een probleem dat ik niet goed weet hoe dit aan te pakken
    Werkte tot en met gisteren met win 7
    Heb een goede pc op de kop kunnen tikken die heel snel is en werkt met win 10
    Hem aan de praat gekregen maar heb probleem met bijv een virisscanner te installeren
    Die virusscanner is een gekochte versie met dvd
    Als ik hem in de lade steek lijkt alles ok tot hij zegt dat ik dit niet kan insalleren omdat ik geen administrator ben
    Kan die persoon van wie ik die gekocht heb niet meer vinden
    Dit is echter een pc zonder installatie dvd"s
    Anders zou ik hem terug naar fabrieksinstellingen kunnen zetten denk ik
    Die persoon van wie ik die gekocht had heeft er wel een zwaardere videokaart laten insteken
    Dus die fabrieksinstellingen zouden ook wel voor problemen kunnen zorgen denk ik
    Kan ik die administrator er af doen en mij aanmelden als nieuwe administrator?
    Hele goede pc en supersnel,alleen zit ik met dit probleem
    Hoe zou ik dit kunnen oplossen


    vriendelijke groeten

    Emile alias Blacklover

  2. #2
    Senior Member
    Geregistreerd
    16 december 2016
    Start de pc.
    Plaats de DVD
    Als hij automatisch wil starten, afsluiten.
    Of kies direct voor Bestanden Weergeven
    Zoek een bestand als: setup of install (exe)
    klik hierop rechts en kies Uitvoeren als administrator...
    Maarre...in principe is de standaardbeveiliging van windows tegenwoordig ruimschoots voldoende, behalve bij sommige zeer commerciële gebruikers.

    Succes

  3. #3
    Member
    Geregistreerd
    28 oktober 2007
    Locatie
    Wetteren ( Oost-Vlaanderen)
    Hi beste

    Bedankt ga ik nu proberen (op mijn andere pc )

    Groetjes

    Emile

    Hi beste

    Dit zojuist proberen doen op mijn pc
    Maar lukt niet
    Ik zie alleen logo's en daaroprechtsklikken gaat niet
    Pc doet het uitstekend maar zonder virusscsanner en dit is niet echt veilig he

    Groetjes


    Blacklover
    Laatst aangepast door Mik Zjegger : 17 januari 2020 om 22:36 Reden: 2 samengevoegd

  4. #4
    Giga Senior
    Geregistreerd
    13 juni 2016
    Als dat een legaal is, hoort er ook een key bij de dvd te zitten, immers je moet na installatie activeren. Echter deze procedure is ouderwets, want je download het programma en dan wordt gevraagd naar de key en invoeren en het is klaar.

    Dus download die virusscanner gewoon.
    Laatst aangepast door Senso : 16 januari 2020 om 17:48

  5. #5
    Member
    Geregistreerd
    28 oktober 2007
    Locatie
    Wetteren ( Oost-Vlaanderen)

    administrator

    Hi beste

    Dit is een antwoord op het antwoord van Senso
    Ja dit is wel een legale gekochte versie met een key erbij
    Heb deze ook eens geprobeerd om te downloaden en ging
    Maar als ik (als administrator) tracht te installeren lukt het mij toch ook niet hoor
    Kan ik echt die administrator niet verwijderen en mijzelf als administrator aanmelden ?


    Groetjes

    Blacklover

  6. #6
    Giga Senior
    Geregistreerd
    13 juni 2016
    Die zou al ingeschakeld moet zijn, want anders had je een beveiligingswaarschuwing moeten krijgen.

    Maak een nieuw account aan met administrator rechten (Gast) en verander dan de rechten van die andere account.
    Laatst aangepast door Senso : 16 januari 2020 om 18:32

  7. #7
    Member
    Geregistreerd
    28 oktober 2007
    Locatie
    Wetteren ( Oost-Vlaanderen)

    administrator

    Hi beste Senso

    Hoe bedoel je , begrijp het niet goed wat je bedoelt

    Grtz

    Blacklover

  8. #8
    Giga Senior
    Geregistreerd
    13 juni 2016
    Het eerste of het tweede?
    Dan moet je met de accounts aan de slag. Ik heb daar geen ervaring mee want W10 doet daar moeilijk over. Kijk zelf even of je dat kunt vinden.
    Laatst aangepast door Senso : 16 januari 2020 om 18:54

  9. #9
    Giga Senior Scrapheap's avatar
    Geregistreerd
    15 mei 2015
    Locatie
    Zeewolde
    Afstand tot server
    ±44 km
    Activeer het verborgen administrator-account.
    Hoe dat gaat lees je hier.
    Daarmee zou het moeten lukken als je via dat account inlogt.

  10. #10
    Member
    Geregistreerd
    28 oktober 2007
    Locatie
    Wetteren ( Oost-Vlaanderen)
    Hi

    Bedankt voor de aangeboden hulp
    Ga dit eens proberen
    Juist nog 1 ding : je spreekt hier over win 8 maar ik werk wel met win 10
    Grtz

    Blacklover

    Hi Senso

    Ik bedoelde hiermee het 2 de berichtje µµ

    grtz

    Blacklover
    Laatst aangepast door Mik Zjegger : 17 januari 2020 om 22:37 Reden: 2 samengevoegd

  11. #11
    Giga Senior
    Geregistreerd
    5 augustus 2017
    Dat commando werkt onder Win8 en onder Win10
    Je vindt zoiets <1 sec met Google...

    Dus nu eens aan de bak...

    En ding zou ik nooit doen... de administrator verwijderen voordat.... je een nieuwe aangemaakt hebben.
    Ik snap totaal niet waarom je dat zou willen...

    Het verborgen administrator account zichtbaar maken bij het login scherm, lost niet... het wachtwoord probleem op als je die niet hebt van... de administrator....
    ....
    Tis maar dat je dat beseft...

    Er zijn wel manieren om daar achter te komen, maar dat mag hier niet besproken worden... om obvious reasons.....
    Dus ik vrees een herinstallatie...

    Tip: je zou nog de lijst met de 100 meest voorkomende wachtwoorden kun proberen... een kleine kans... dat het lukt...
    Google voor die lijst, ze staan als voorbeeld welke je dus niet moet nemen.....
    Laatst aangepast door route99 : 16 januari 2020 om 20:49

  12. #12
    Member
    Geregistreerd
    28 oktober 2007
    Locatie
    Wetteren ( Oost-Vlaanderen)

    administrator

    Hi beste

    Sorry voor de late reply
    Ik log inderdaad in op de naam van de administrator
    Dat geeft geen probleem
    Heb ook al verschillende nuttige programma's van het net gehaald
    Deze als administrator installeren leverde geen problemen op
    De (gekochte) virusscanner /bitdefender / wil hij echter niet installeren
    Er was ook iemand die mij aanraadde om een trial versie te downloaden en dan pas de key in te geven
    Heb dit geprobeerd maar lukte ook niet
    Voor de rest werkt die pc volledig naar mijn zin
    Denk zelf dat ik ook geen E mail account kan aanmaken op deze pc
    Dat ben ik niet 100% zeker want heb nog niet geprobeerd
    Wil iets kopen op Ebay maar ben bang dat dit echter niet op mijn Account maar op deze van de vorige verkoper / eigenaar gaat toekomen
    Hopelijk vinden jullie toch een degelijke oplossing om mijn probleem op te lossen

    Vriendelijke groeten


    Emile

  13. #13
    Giga Senior
    Geregistreerd
    5 augustus 2017
    Allemaal erg vreemd, ik zou een installatie usb stick voor jouw Win10 aanmaken, zorg dat al je data veilig gebackupt zijn en zet er een schone installatie op.
    https://www.microsoft.com/nl-nl/soft...load/windows10

  14. #14
    Member
    Geregistreerd
    28 oktober 2007
    Locatie
    Wetteren ( Oost-Vlaanderen)

    administrator

    Hi beste

    Ok ben ik het wel met je eens hoor
    Alleen vraag ik mij af : ik heb geen key voor windows
    Hoe gaat dit dan om het te registreren ??


    Groetjes

    Emile

  15. #15
    Giga Senior
    Geregistreerd
    5 augustus 2017
    Als er nu een legale Win10 key gebruikt is, gaat dat OK bij de installatie zonder een key in te vullen, dat sla je dan over (ik heb geen key of zo...).
    Na een herstart wordt de key herkend en is het systeem OK.

    Tip: elk antwoord van jou gaat vergezeld van:
    Onderwerp: administrator
    De titel van jouw vraag is exact hetzelfde.
    Als dat niet verandert kun je
    Onderwerp: administrator
    imho achterwege laten. Het voegt niks toe.
    Laatst aangepast door route99 : 19 januari 2020 om 19:25

  16. #16
    Member
    Geregistreerd
    28 oktober 2007
    Locatie
    Wetteren ( Oost-Vlaanderen)
    Hi beste

    Ok bedankt voor je duidelijk antwoord
    Ik zie hier wel een win 7 sticker opstaan
    waarschijnlijk is die pc geupdate van win 7 naar win 10
    Werkt wel fantastich goed en vlug hoor
    Ok ga dit proberen en in hoop van zegen lukt het

    Bedankt en de groeten

    Emile

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren