Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 10 van 10

Onderwerp: Plakken in Word

  1. #1
    Junior Member
    Geregistreerd
    23 juni 2006
    Vraag is niet opgelost

    Unhappy Plakken in Word

    Beste. Ik gebruik Office 365 onder Windows 10. Als ik tekst wil plakken in Word dan verschijnt telkens de foutmelding 5149 met als tekst: Microsoft Visual Basic: ‘Het gevraagde lid van de collectie bestaat niet'. Hoe kan ik dit oplossen?
    Bijgevoegde kleine afbeeldingen Bijgevoegde kleine afbeeldingen Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  Aantekening 2020-07-14 100253 (1).jpg‎
Bekeken: 14
Grootte:  19,1 KB  

  2. #2
    Tera Honourable Senior Member edmoor's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Zuid-Holland
    Door een bestaand lid van de collectie te gebruiken.
    "It's hardware that makes a machine fast. It's software that makes a fast machine slow. "
    Op rechtstreekse vragen via email of privébericht reageer ik niet. Daar is het forum voor.
    Lees ook: http://www.helpmij.nl/forum/announcement.php?f=5

  3. #3
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    OctaFish's avatar
    Geregistreerd
    6 februari 2009
    Locatie
    Rotterdam
    Die foutmelding an sich is niet logisch want daar heb je geen VBA bij nodig; de vraag is natuurlijk: wat ben je aan het doen?
    Gebruik de QUOTE knop alleen als je iets wit citeren.
    Op deze pagina kun je zien hoe je met TAGS werkt.

  4. #4
    Junior Member
    Geregistreerd
    23 juni 2006
    Quote Origineel gepost door OctaFish Bekijk Bericht
    Die foutmelding an sich is niet logisch want daar heb je geen VBA bij nodig; de vraag is natuurlijk: wat ben je aan het doen?
    Dat gebeurt enkel in Word als ik een stukje tekst of een afbeelding van het klembord in een tekstbestand plak.

  5. #5
    Junior Member
    Geregistreerd
    23 juni 2006
    Quote Origineel gepost door edmoor Bekijk Bericht
    Door een bestaand lid van de collectie te gebruiken.
    Uit welke collectie wordt hier bedoeld?

  6. #6
    Tera Honourable Senior Member edmoor's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Zuid-Holland
    Nog niet duidelijk wat je nu precies doet.
    Dus je hebt een tekst.txt bestand waarin je een stukje tekst selecteert. kopieert met de muis of CTRL-C en vervolgens in de Word document plakt met de muis of CTRL-V?
    En dan krijg je in Word die foutmelding?
    Laatst aangepast door edmoor : 1 augustus 2020 om 15:53
    "It's hardware that makes a machine fast. It's software that makes a fast machine slow. "
    Op rechtstreekse vragen via email of privébericht reageer ik niet. Daar is het forum voor.
    Lees ook: http://www.helpmij.nl/forum/announcement.php?f=5

  7. #7
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    OctaFish's avatar
    Geregistreerd
    6 februari 2009
    Locatie
    Rotterdam
    Dus je kopieert ergens iets vandaan (tekst, afbeelding) en als je dan op <Plakken> klikt, krijg je de foutmelding? Of gebruik je een sneltoets? Nogmaals: als je basale dingen doet als Copy-Paste, dan worden er nooit macro's getriggerd. Als dat bij jou wél het geval is, dan zit de fout ergens anders. De vraag is dan ook: krijg je dezelfde fout in een ander/nieuw document? Of in één specifiek document? Post in dat geval dat document erbij.
    Gebruik de QUOTE knop alleen als je iets wit citeren.
    Op deze pagina kun je zien hoe je met TAGS werkt.

  8. #8
    Junior Member
    Geregistreerd
    23 juni 2006
    Inderdaad OctaFish én Edmoor. Ik doe dat met de sneltoetsen. Het gebeurt ook in een nieuw document. Echter, als ik in het lint op plakken klik lukt het wel. Dat is toch merkwaardig!

  9. #9
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    OctaFish's avatar
    Geregistreerd
    6 februari 2009
    Locatie
    Rotterdam
    Dan heb je wellicht een macro aan een toets toegewezen. Als je de foutmelding krijgt, kun je door op Foutopsporing te klikken zien waar het fout gaat. Kun je ook zien in welke procedure dat is. Ik zou dat eerst eens proberen.
    Gebruik de QUOTE knop alleen als je iets wit citeren.
    Op deze pagina kun je zien hoe je met TAGS werkt.

  10. #10
    Junior Member
    Geregistreerd
    23 juni 2006
    Bedankt OctaFish en Edmoor! Ik had inderdaad twee macro's aanstaan. Ik heb ze niet meer nodig en dus verwijderd. Opgelost! Dank!

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl

Regels
Help

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren