Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 6 van 6

Onderwerp: Foutmelding ingave codes

  1. #1
    Junior Member
    Geregistreerd
    29 april 2020
    Vraag is niet opgelost

    Foutmelding ingave codes

    Hallo,

    Telkens als ik een code wil ingeven in excel krijg ik de foutmelding met de vraag of dit moet converteren naar een getal. In bijlage staat een voorbeeldbestand van de codes. Ik heb die codes ook in een lijst geplaatst en ook in die lijst krijg ik die foutmelding. Iemand een idee hoe ik dit weg kan krijgen? Ik kan de fout wel negeren maar die komt telkens terug in mijn lijst als ik een andere code kies.

    Alvast bedankt !
    Voorbeeld.xlsx

  2. #2
    Giga Senior cow18's avatar
    Geregistreerd
    24 mei 2008
    Locatie
    Alveringem, België
    zet in alle cellen waar je die data>validatie hebt, de celeigenschappen>getal op "tekst"

  3. #3
    Junior Member
    Geregistreerd
    29 april 2020
    Quote Origineel gepost door cow18 Bekijk Bericht
    zet in alle cellen waar je die data>validatie hebt, de celeigenschappen>getal op "tekst"
    Cow, heb ik geprobeerd maar de foutmelding blijft bij de plaats waar de lijst is.

  4. #4
    Tera Honourable Senior Member edmoor's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Zuid-Holland
    Ik zie geen foutmelding.
    Of bedoel je dat groene driehoekje?
    Die kan je uitschakelen in Opties > Formules > Getallen die zijn opgemaakt als tekst...

    Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  3.png
Bekeken: 11
Grootte:  9,9 KB
    "It's hardware that makes a machine fast. It's software that makes a fast machine slow. "
    Op rechtstreekse vragen via email of privébericht reageer ik niet. Daar is het forum voor.
    Lees ook: http://www.helpmij.nl/forum/announcement.php?f=5

  5. #5
    Junior Member
    Geregistreerd
    29 april 2020
    Quote Origineel gepost door edmoor Bekijk Bericht
    Ik zie geen foutmelding.
    Of bedoel je dat groene driehoekje?
    Die kan je uitschakelen in Opties > Formules > Getallen die zijn opgemaakt als tekst...

    Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  3.png
Bekeken: 11
Grootte:  9,9 KB
    Ik bedoel inderdaad dat driehoekje ! En er is geen manier om dat adhv een formule of iets anders uit te krijgen zonder de instellingen te wijzigen?

  6. #6
    Tera Honourable Senior Member edmoor's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Zuid-Holland
    Instellingen kan je alleen via het instellingen scherm of een stukje VBA aanpassen.
    "It's hardware that makes a machine fast. It's software that makes a fast machine slow. "
    Op rechtstreekse vragen via email of privébericht reageer ik niet. Daar is het forum voor.
    Lees ook: http://www.helpmij.nl/forum/announcement.php?f=5

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl

Regels
Help

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren