Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 10 van 10

Onderwerp: Euro truck simulator 2 op 2 schermen.

  1. #1
    Senior Member
    Geregistreerd
    29 mei 2020
    Vraag is niet opgelost

    Euro truck simulator 2 op 2 schermen.

    Hallo, ik zou graag ets2 op 2 schermen willen spelen zodat op mijn 2e scherm(staat rechts van de laptop) de rechterkant van het vrachtwagen interieur ziet. Hoe stel ik dat in?
    Dell Inspiron 5748 met Intel I3 4030U.
    Het leven is zout, het leven is zuur, maar alles is beter IN DE FRITUUR:») En de beste kennis is zelfkennis

  2. #2
    Mega Honourable Senior Member Aar's avatar
    Geregistreerd
    3 augustus 2014
    Bekijk deze video eens:


    Het is niet zo moeilijk te vinden op Google, hoor
    Was voorheen: PHP4U

  3. #3
    Senior Member
    Geregistreerd
    29 mei 2020
    Als ik dat aanzet krijg ik geen multimon_config.sii .
    Moet ik dat aanmaken? Welke code dan? Ik kan niet alles overtypen
    Het leven is zout, het leven is zuur, maar alles is beter IN DE FRITUUR:») En de beste kennis is zelfkennis

  4. #4
    Mega Honourable Senior Member Aar's avatar
    Geregistreerd
    3 augustus 2014
    Probeer dat eens?
    Was voorheen: PHP4U

  5. #5
    Senior Member
    Geregistreerd
    29 mei 2020
    Was niet meer nodig. Game gestart en afgesloten en het werkte. Ik had dat bestand gekregen toen. Alleen is het beeld nu heel raar. Klein en als ik aan het rijden ben heb ik wel multimon maar niet over 2 schermen.. Hoe fix ik dat

  6. #6
    Senior Member
    Geregistreerd
    29 mei 2020
    Het werkt NIET *knip* waarom zo agrie tegen ons terwijl jij willen helpen, gratis en voor niks.


    https://drive.google.com/file/d/1Guf...ew?usp=sharing
    https://drive.google.com/file/d/1duw...ew?usp=sharing
    Laatst aangepast door puppie : 23 juli 2021 om 17:53
    Het leven is zout, het leven is zuur, maar alles is beter IN DE FRITUUR:») En de beste kennis is zelfkennis

  7. #7
    Senior Member
    Geregistreerd
    29 mei 2020
    Quote Origineel gepost door Aar Bekijk Bericht
    Probeer dat eens?
    Was niet meer nodig. Game gestart en afgesloten en het werkte. Ik had dat bestand gekregen toen. Alleen is het beeld nu heel raar. Klein en als ik aan het rijden ben heb ik wel multimon maar niet over 2 schermen.. Hoe fix ik dat..
    Nu heb ik dit: Zie foto
    Het leven is zout, het leven is zuur, maar alles is beter IN DE FRITUUR:») En de beste kennis is zelfkennis

  8. #8
    Senior Member
    Geregistreerd
    29 mei 2020
    Het leven is zout, het leven is zuur, maar alles is beter IN DE FRITUUR:») En de beste kennis is zelfkennis

  9. #9
    Mega Honourable Senior Member VDK_P's avatar
    Geregistreerd
    3 december 2001
    Locatie
    Bredene België
    Hallo

    Vraag al gesteld op hun forum ???

    https://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=3

    Peter
    Een computer maakt dat je minder moet raden maar dat heb je met een bikini ook.
    Als God de mens had geschapen om computers te gebruiken, had hij ons zestien vingers gegeven.
    Een computer kan in twee seconden zoveel fouten maken als twintig man in twintig jaar.

  10. #10
    Senior Member
    Geregistreerd
    29 mei 2020
    Nope dat zal ik doen. Ik ben al geregistreerd in hun forum.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl

Regels
Help

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren