Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 13 van 13

Onderwerp: Gigabyte GA-970A-D3P

  1. #1
    Vraag is niet opgelost

    Gigabyte GA-970A-D3P

    halo daar allemaal
    ik heb een Gigabyte GA-970A-D3P waar van de bios dient te worden updaten.
    ik heb veel gelezen maar ik kon niets vinden wat mijn vraag was...
    zo heb ik al een 8 kern cpu waar er maar 4 word herkent..
    ik ben tot zo ver de boomen van het bos kwijt.

  2. #2
    Giga Senior
    Verenigingslid
    srpchulp's avatar
    Geregistreerd
    16 juni 2009
    Locatie
    Den Haag
    De eenvoudigste manier om de bios te updaten is door de @BIOS utility daarvoor te gebruiken. Die werkt gewoon onder Windows.
    1- download en installeer de @BIOS utylity van de web site van Gigabyte
    https://www.gigabyte.com/nl/Motherbo...ort-dl-utility

    2- In Windows, sluit alle toepassingen af (E-mail, browser, e.d.) en start de @BIOS utility.
    In het handboek (pagine 68) staat beschreven hoe die utility werkt, mar i.p wijst het zich zelf. https://download1.gigabyte.com/Files...970a-d3p_e.pdf

  3. #3
    Mega Honourable Senior Member VDK_P's avatar
    Geregistreerd
    3 december 2001
    Locatie
    Bredene België
    Een computer maakt dat je minder moet raden maar dat heb je met een bikini ook.
    Als God de mens had geschapen om computers te gebruiken, had hij ons zestien vingers gegeven.
    Een computer kan in twee seconden zoveel fouten maken als twintig man in twintig jaar.

  4. #4
    halllo weer.
    ik heb de bios geupdate.
    maar ik kan nog steeds mijn cpu op 8 kernels.
    mijn CPU is een am3 zamba coren met 8 kernels weet we iemand hoe ik de rest van mijn cpu kan gebruiken
    nu draai die op 4 cores terwijl dat ik de 8 cores
    .

    alvast bedankt voor de gene met het juiste antwoord.
    Laatst aangepast door Shetlander : 29 juli 2021 om 18:38 Reden: spel fouten

  5. #5
    weet niemand het antwoord.

  6. #6
    ken niemand mij helpen ?

  7. #7
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    Geef eens volledig type van die AMD CPU op, vraag mij af of die überhaupt wel 8 kernen heeft, zo ja lees de link.
    https://www.windowscorner.nl/install...u-cores-in.php
    Heeft m.i. niets met de bios te maken.
    We zijn niet helderziend en glazen bollen zijn erg zeldzaam, geef ons informatie a.u.b., gebruik Speccy.
    https://www.piriform.com/speccy/download

    https://www.piriform.com/docs/speccy...ile-to-the-web

  8. #8

    Red face

    dat werkt dus niet die heeft 1 cpu.
    zelfs als ik die op 8 cores zet draai die op 4 cores .
    ATTACH=CONFIG]358844[/ATTACH]

    zo als u kunt zien is dit degelijk een 8 core cpu
    Bijgevoegde kleine afbeeldingen Bijgevoegde kleine afbeeldingen Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  CoreTemp-Scr.png‎
Bekeken: 12
Grootte:  27,7 KB  
    Laatst aangepast door Shetlander : 31 juli 2021 om 20:15

  9. #9
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    https://executive-people.nl/629654/a...ozer-cpus.html
    Ding heeft 4 cores maar AMD beweerde dat er 8 in zaten, zijn 4 cores en 8 threads.
    We zijn niet helderziend en glazen bollen zijn erg zeldzaam, geef ons informatie a.u.b., gebruik Speccy.
    https://www.piriform.com/speccy/download

    https://www.piriform.com/docs/speccy...ile-to-the-web

  10. #10

    Unhappy

    hoi
    ik heb nu een ander probleem.
    in plaats dat die 4 cores heb heb ik er maar 1 in gebruik.
    waar zijn de rest van die cores gebleven

    Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  CoreTemp-Scr.png
Bekeken: 15
Grootte:  33,8 KBKlik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  CoreTemp-Scr.png
Bekeken: 15
Grootte:  33,8 KB
    Laatst aangepast door Shetlander : 31 juli 2021 om 22:38

  11. #11
    Giga Senior whittey's avatar
    Geregistreerd
    11 maart 2005
    Locatie
    Ik woon thuis !
    Probeer een ander programma, HWInfo (versie7.06-4500) laat bij mijn laptopje 2 cores zien (i5-5200U) met veel andere data

  12. #12
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    Vinkje weghalen in msconfig bij het aantal processoren als je die hebt ingevuld en reboot, niets invullen en/of aanvinken staat alles op default.
    We zijn niet helderziend en glazen bollen zijn erg zeldzaam, geef ons informatie a.u.b., gebruik Speccy.
    https://www.piriform.com/speccy/download

    https://www.piriform.com/docs/speccy...ile-to-the-web

  13. #13
    bedankt lange pier ik heb mijn 4 cores weer terug.
    hartelijk bedankt

    mijn vraag is bij deze opgelost

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl

Regels
Help

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren