Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 7 van 7

Onderwerp: rekenmachine Windows 10 weg

  1. #1
    Senior Member
    Geregistreerd
    7 oktober 2007
    Vraag is opgelost

    rekenmachine Windows 10 weg

    Ik had de rekenmachine op de taakbalk maar werkte niet meer.
    Advies gekregen deze te verwijderen en opnieuw te installeren.
    verwijderen lukte alleen opnieuw installeren niet meer, iemand een tip hoe ik deze terug kan zetten?

  2. #2
    Dus heeft u de rekenmachine van Microsoft gedownload? https://www.microsoft.com/en-gb/p/wi...ot:overviewtab

    Als u dat geprobeerd heeft terwijl u ingelogd was als Administrator, controleer dan Windows met de opdracht sfc /scannow en doe een schijfcontrole via Verkenner en in het contextmenu Eigenschappen van de c:. Repareer bij fouten alleen het bestandsysteem.

  3. #3
    Mega Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    5 augustus 2017
    Als dat gelukt is en hij staat toch niet in het menu, type dan in "Uitvoeren" of in het Windows 10 zoekvakje/met het loepje:
    Code:
    calc
    Dan zou de rekenmachine moeten starten en met de R-muis op de taakbalk kun je hem weer aan de taakbalk vastzetten.
    Laatst aangepast door route99 : 20 augustus 2021 om 10:18

  4. #4
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    Calc.exe in de map Windows System32 dubbel klikken en een keuze maken welke je wilt.
    We zijn niet helderziend en glazen bollen zijn erg zeldzaam, geef ons informatie a.u.b., gebruik Speccy.
    https://www.piriform.com/speccy/download

    https://www.piriform.com/docs/speccy...ile-to-the-web

  5. #5
    Senior Member
    Geregistreerd
    7 oktober 2007
    Quote Origineel gepost door Alfred 2 Bekijk Bericht
    Dus heeft u de rekenmachine van Microsoft gedownload? https://www.microsoft.com/en-gb/p/wi...ot:overviewtab

    Als u dat geprobeerd heeft terwijl u ingelogd was als Administrator, controleer dan Windows met de opdracht sfc /scannow en doe een schijfcontrole via Verkenner en in het contextmenu Eigenschappen van de c:. Repareer bij fouten alleen het bestandsysteem.
    Staat er weer op, tanx!

    Had nog een paar rare fouten, foto's die niet openden, knip/plak programma die opeens niets meer deed.
    Na overleg met PC zaak kreeg ik de simpele vraag, heeft u de pc al eens opnieuw opgestart.
    Dus niet afsluiten en daarna weer aanzetten, maar echt opnieuw opstarten.

    Dit gedaan en alles doet het weer.....

  6. #6
    Met slaapstand aan één stuk doorgewerkt zeg maar. Zijn recente updates dan wel geïnstalleerd? Fijn om te horen dat het beter gaat.

  7. #7
    Senior Member
    Geregistreerd
    7 oktober 2007
    Nee hoor, sluit hem dagelijks gewoon af

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl

Regels
Help

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren