Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Quote

Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste
Weergeven resultaten 1 tot 20 van 29

Onderwerp: beeldscherm met niet benaderbare icoontjes

  1. #1
    Vraag is opgelost

    beeldscherm met niet benaderbare icoontjes

    ik heb twee beeldschermen heel nieuw. ik draai op w10 alles zo een beetje gloed nieuw.
    nu heb ik op beeldscherm 1 een twee icoontjes die helemaal in een hoek zitten
    en niet benaderbaar zijn. het zelfde op beeldscherm twee. de rest van de icoontjes zijn gewoon in het zicht en bereikbaar.
    ik krijg de duistere icoontjes helemaal in een hoek naast de goede icoontjes niet weg en ook niet met herstart.
    iemand een idee?
    Laatst aangepast door jojajuji : 27 augustus 2021 om 20:19

  2. #2
    Mega Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    13 juni 2016
    Lijkt mij meer op een instelling van de monitor zelf. Plaats even een screenshot.
    Desktop computer; Windows 10 Pro 64-bits; Versie 21H1; Build 19043.1237;
    WFEP 120.2212.3530.0; Intel(R) Core(TM) i7 CPU 950 @ 3.07 Ghz; RAM 12,0 GB;
    Intel SSD 180 GB; Norton|Security; Office 2007 Home and Students; Windows Live Mail

  3. #3
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    OctaFish's avatar
    Geregistreerd
    6 februari 2009
    Locatie
    Rotterdam
    Geen idee wat je bedoelt, maar ik vermoed een verkeerde beeldscherm instelling. Maak er eens een schermafdruk van, dan kunnen we zien wat je eigenlijk bedoelt.
    Gebruik de QUOTE knop alleen als je iets wit citeren.
    Op deze pagina kun je zien hoe je met TAGS werkt.

  4. #4
    Mega Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    13 juni 2016
    Gadwin PrintScreen. Uploaden gaat via > Ga Geavanceerd (onder) en dan de Paperclip gebruiken > Toevoegen etc. etc.
    Laatst aangepast door Senso : 28 augustus 2021 om 09:10
    Desktop computer; Windows 10 Pro 64-bits; Versie 21H1; Build 19043.1237;
    WFEP 120.2212.3530.0; Intel(R) Core(TM) i7 CPU 950 @ 3.07 Ghz; RAM 12,0 GB;
    Intel SSD 180 GB; Norton|Security; Office 2007 Home and Students; Windows Live Mail

  5. #5
    Tera Honourable Senior Member edmoor's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Zuid-Holland
    Printscreen software vind ik altijd overbodig.
    Windows zelf heeft de Snipping Tool (Knippie)
    Daarnaast werken de toetsen PrintScreen (Beeldscherm) en Alt+PrintScreen (actieve venster) prima.
    Altijd aanwezig en dus helemaal gratis.
    "It's hardware that makes a machine fast. It's software that makes a fast machine slow. "
    Op rechtstreekse vragen via email of privébericht reageer ik niet. Daar is het forum voor.
    Lees ook: http://www.helpmij.nl/forum/announcement.php?f=5

  6. #6
    Mega Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    13 juni 2016
    Gadwin PrintScreen is ook helemaal gratis (freeware versie). Ik gaf die optie uitsluitend omdat ik de indruk had dat TS helemaal de software voor het maken van een screenschot niet kent. Goed, voor de vermelding van Gadwin PrintScreen krijg ik dan wat provisie maar dat is niet noemenswaardig.
    Desktop computer; Windows 10 Pro 64-bits; Versie 21H1; Build 19043.1237;
    WFEP 120.2212.3530.0; Intel(R) Core(TM) i7 CPU 950 @ 3.07 Ghz; RAM 12,0 GB;
    Intel SSD 180 GB; Norton|Security; Office 2007 Home and Students; Windows Live Mail

  7. #7
    Tera Honourable Senior Member edmoor's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Zuid-Holland
    Het zij je gegund
    "It's hardware that makes a machine fast. It's software that makes a fast machine slow. "
    Op rechtstreekse vragen via email of privébericht reageer ik niet. Daar is het forum voor.
    Lees ook: http://www.helpmij.nl/forum/announcement.php?f=5

  8. #8
    ik zou niet weten hoe ik een printscreen maak.
    gedaan zoals hierboven beschreven maar hoe plak ik die dan hier in?
    ik doe ctrl en printscreen maar dan gebeurd er niets.
    Laatst aangepast door jojajuji : 29 augustus 2021 om 16:52

  9. #9
    Tera Honourable Senior Member edmoor's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Zuid-Holland
    Plakken in bijvoorbeeld Paint, opslaan en hier plaatsen middels Ga geavanceerd en dan de paperclip.
    "It's hardware that makes a machine fast. It's software that makes a fast machine slow. "
    Op rechtstreekse vragen via email of privébericht reageer ik niet. Daar is het forum voor.
    Lees ook: http://www.helpmij.nl/forum/announcement.php?f=5

  10. #10
    kan geen print screen maken????? ik doe inderdaad knopje printscreen maar er gebeurd niets. ook niet via alt printscreen?

  11. #11
    Tera Honourable Senior Member edmoor's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Zuid-Holland
    Je ziet dan ook niets gebeuren.
    Het gaat direct naar je kopiebuffer.
    Open dan Paint en kies plakken, of Ctrl-V
    "It's hardware that makes a machine fast. It's software that makes a fast machine slow. "
    Op rechtstreekse vragen via email of privébericht reageer ik niet. Daar is het forum voor.
    Lees ook: http://www.helpmij.nl/forum/announcement.php?f=5

  12. #12

  13. #13
    nou ik hoop dat dit werkt. in de linker bovenhoek ziet u de icoontjes die ik niet kan benaderen.
    ze zijn ook niet heel duidelijk in beeld en lijken half buiten beeld te zijn.
    Laatst aangepast door jojajuji : 29 augustus 2021 om 17:25

  14. #14
    Tera Honourable Senior Member edmoor's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Zuid-Holland
    Zo werkt de bijlage niet.
    Wat ik al zei, klik op Ga geavanceerd en gebruik dan de paperclip.
    "It's hardware that makes a machine fast. It's software that makes a fast machine slow. "
    Op rechtstreekse vragen via email of privébericht reageer ik niet. Daar is het forum voor.
    Lees ook: http://www.helpmij.nl/forum/announcement.php?f=5

  15. #15
    Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  jpg_0098.jpg
Bekeken: 18
Grootte:  339,2 KB


    pff wat een gedoe voor een leek.

  16. #16
    Tera Honourable Senior Member edmoor's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Zuid-Holland
    Zo leer je wel weer wat.
    Maar je plaatje kan ik helaas niks mee.
    Dat is wel heel erg slecht beeld en lijkt eerder op een foto die met een telefoon genomen is in plaats van een schermafdruk.
    Laatst aangepast door edmoor : 29 augustus 2021 om 17:45
    "It's hardware that makes a machine fast. It's software that makes a fast machine slow. "
    Op rechtstreekse vragen via email of privébericht reageer ik niet. Daar is het forum voor.
    Lees ook: http://www.helpmij.nl/forum/announcement.php?f=5

  17. #17
    klopt. met gsm gemaakt. gemaild en toen op deze pagina gezet.
    dat print screen lukt me niet.

  18. #18
    Tera Honourable Senior Member edmoor's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Zuid-Holland
    Wat is daar zo moeilijk aan?
    Druk op de PrintScreen knop.
    Je ziet dan niets gebeuren.
    Open Paint en klik op Plakken.
    "It's hardware that makes a machine fast. It's software that makes a fast machine slow. "
    Op rechtstreekse vragen via email of privébericht reageer ik niet. Daar is het forum voor.
    Lees ook: http://www.helpmij.nl/forum/announcement.php?f=5

  19. #19
    ik heb een knop F12 met daarnaast een wit vakje met print screen. als ik dat doe en ik open paint met plakken gebeurd er niets.

  20. #20
    Mega Senior
    Geregistreerd
    16 maart 2011
    Locatie
    Weert
    Laatst aangepast door alphamax : 29 augustus 2021 om 18:03

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl

Regels
Help

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren