Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 13 van 13

Onderwerp: Afwijkende taal in Android weer app.

  1. #1
    Mega Senior r.vink's avatar
    Geregistreerd
    8 oktober 2000
    Locatie
    Almere
    Vraag is opgelost

    Afwijkende taal in Android weer app.

    Sinds kort staat mijn Google weerbericht in de Engelse taal. Als ik weergeven zonder account of een ander Google account gebruik heb ik dat niet. Al locatie aan/uit geprobeerd, op ieu opstarten en taalinstellingen gecontroleerd. Ik sta voor een raadsel, iemand een suggestie?

  2. #2
    Mega Honourable Senior Member Aar's avatar
    Geregistreerd
    3 augustus 2014
    Welke weer-app bedoel je?
    Of bedoel je de widget met de temperatuur op je home-screen?
    Was voorheen: PHP4U

  3. #3
    Mega Senior r.vink's avatar
    Geregistreerd
    8 oktober 2000
    Locatie
    Almere
    Bij deze een screenshot

    Bijlage 359564

  4. #4
    Mega Honourable Senior Member Aar's avatar
    Geregistreerd
    3 augustus 2014
    Ik kan de screenshot niet zien vanwege een bug in dit forum.
    Upload het anders op imgbb.com
    Laatst aangepast door Aar : 12 september 2021 om 21:40
    Was voorheen: PHP4U

  5. #5
    Mega Senior r.vink's avatar
    Geregistreerd
    8 oktober 2000
    Locatie
    Almere
    Quote Origineel gepost door Aar Bekijk Bericht
    Ik kan de screenshot niet zien vanwege een bug in dit forum.
    Upload het anders op imgbb.com

  6. #6

  7. #7
    Mega Honourable Senior Member Aar's avatar
    Geregistreerd
    3 augustus 2014
    Mogelijke oplossing: Leeg de cache eens van de Weer app, en de gegevens ervan.
    Was voorheen: PHP4U

  8. #8
    Mega Senior r.vink's avatar
    Geregistreerd
    8 oktober 2000
    Locatie
    Almere
    Quote Origineel gepost door Aar Bekijk Bericht
    Mogelijke oplossing: Leeg de cache eens van de Weer app, en de gegevens ervan.

  9. #9
    Mega Senior r.vink's avatar
    Geregistreerd
    8 oktober 2000
    Locatie
    Almere
    Heb ik gedaan, maar blijft Engels. Gegevens kan ik niet wissen, alleen cache. Als je in de Google app inspreekt of typt "weer" dan opent die en voeg je hem toe aan het startscherm. Dus niet een app die je apart instaleerd. Als ik hem met een ander, of geen Google account gebruik is die in het Nederlands. Dus het moet ergens misgaan in de instellingen van dat specifieke accoun, maar ik zou niet weten wat.

  10. #10
    Mega Honourable Senior Member Aar's avatar
    Geregistreerd
    3 augustus 2014
    Ik kan hier wel de gegevens wissen. Dan is die app weer gereset.
    Hopelijk is hij weer Nederlands.
    Was voorheen: PHP4U

  11. #11
    Mega Senior r.vink's avatar
    Geregistreerd
    8 oktober 2000
    Locatie
    Almere
    Quote Origineel gepost door Aar Bekijk Bericht
    Ik kan hier wel de gegevens wissen. Dan is die app weer gereset.
    Hopelijk is hij weer Nederlands.

  12. #12
    Mega Senior r.vink's avatar
    Geregistreerd
    8 oktober 2000
    Locatie
    Almere
    Hoe wist u de gegevens? Normaal hou ik het icoontje vast, klik op de "i" dan ga ik naar opslag en wis cache en/of gegevens. Maar bij deze weerapp geeft die geen gegevens weer. Wel de optie opslag beheren, daar wis ik dan alles. Het icoontje verdwijnt dan maar als ik hem weer activeer is die weer in het Engels. 🙄

  13. #13
    Mega Senior r.vink's avatar
    Geregistreerd
    8 oktober 2000
    Locatie
    Almere
    Inmiddels de updates verwijderd en de app is weer in het Nederlands. Hopelijk blijft dit zo. Bedankt voor het meedenken in ieder geval. 👍

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl

Regels
Help

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren