Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 18 van 18

Onderwerp: Laden sites duren lang

  1. #1
    Giga Senior
    Verenigingslid

    Geregistreerd
    28 december 2000
    Locatie
    koewacht (zl)
    Vraag is niet opgelost

    Laden sites duren lang

    Beste forumleden.
    Ik heb nu last van het lang duren/laden voor ik een site kan bezoeken. Er gebeurd het volgende , als ik naar een site wil dan staat hij wat te tollen
    dan zie ik eerst een bericht van "de site is niet bereikbaar " gelijk daar achter aan kom ik gelijk wel op de site terecht wat zou dat kunnen zijn.
    Het werkt allemaal goed maar dit is er zo ingeslopen volgens mij Ik heb niets veranderd volgens mij Niet dat het erg is maar het gaat nu wel storen
    e de waele

  2. #2
    Mega Honourable Senior Member Aar's avatar
    Geregistreerd
    3 augustus 2014
    Is het een specifieke site?
    In welke browser is het?
    Gebeurt het bij alle browsers?
    Draai je bepaalde veiligheids/anti-virus software?
    Was voorheen: PHP4U

  3. #3
    Giga Senior
    Verenigingslid

    Geregistreerd
    28 december 2000
    Locatie
    koewacht (zl)
    Hallo Aar
    Ik gebruik Chrome en Edge Het is bij allebei de browsers Maar niet bij alle sites ,maar wel bij de meeste
    Ik heb alleen de Windows beveiliging aan staan verder volgens mij niets .
    volgens mij werkt alles gewoon
    e de waele

  4. #4
    Mega Honourable Senior Member Aar's avatar
    Geregistreerd
    3 augustus 2014
    Welke sites zijn het? Misschien ligt het daaraan.
    Was voorheen: PHP4U

  5. #5
    Giga Senior
    Verenigingslid

    Geregistreerd
    28 december 2000
    Locatie
    koewacht (zl)
    Goede morgen.
    Ik heb vandaag geen last van het laden Het zit mischien toch in verschillende sites zodra ik er een vind die niet snel wil laden dan ga ik mij hier weer melden Of dat er weer een periode aanbreekt dat hij weer van die kuren heeft ga ik dit hier melden welke sites dat zijn Het zelfde probleem heb ik ook met mijn internet toegang Vandaag gelijk goed direcht op het internet Ik heb morgen veel kans dat ik handmatig moet verbinden
    tot hier dan even maar een pauze inlassen
    e de waele

  6. #6
    Mega Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    13 juni 2016
    Doe eens een opschoning met CCleaner. Kijk even na wat aangevinkt staat. Kijk onder Opties > Cookies na welke je wilt behouden (van links naar rechts) anders ben je bepaalde wachtwoorden kwijt van die sites.
    Desktop computer; Windows 10 Pro 64-bits; Versie 21H2; Build 19044.1348;
    WFEP 120.2212.3920.0; Intel(R) Core(TM) i7 CPU 950 @ 3.07 Ghz; RAM 12,0 GB;
    Intel SSD 180 GB; Norton|Security; Office 2007 Home and Students; Windows Live Mail

  7. #7
    Giga Senior
    Verenigingslid

    Geregistreerd
    28 december 2000
    Locatie
    koewacht (zl)
    Heb net CC gedraait was ik wel even zoet mee om de cookies uit te zoeken van links naar rechts Maar ook van rechts naar links .
    Ik snap niet hoe ik aan die vreemde sites rechts kom die ga ik echt niet bewaren
    Maar ik heb nu opnieuw opgestart en zie wel wat het opleverd kan in iedergeval niets kwaad
    bedankt voor deze tip
    e de waele

  8. #8
    Mega Honourable Senior Member femke98's avatar
    Geregistreerd
    16 december 2006
    Locatie
    Almere
    Wellicht staan ze bij Versio, die heeft storing.......Dddos aanval.

  9. #9
    Mega Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    13 juni 2016
    Normaal is, als je Cookies wissen hebt aangevinkt in CC, dan is na het opschonen de linkerhelft onder > Opties > Cookies leeg. Die aan de rechterkant heb je er toch zelf in een ver verleden neergezet. Maar goed, dat maakt ook niet uit, je kunt ze gewoon naar links verplaatsen.
    Laatst aangepast door Senso : 20 oktober 2021 om 12:57
    Desktop computer; Windows 10 Pro 64-bits; Versie 21H2; Build 19044.1348;
    WFEP 120.2212.3920.0; Intel(R) Core(TM) i7 CPU 950 @ 3.07 Ghz; RAM 12,0 GB;
    Intel SSD 180 GB; Norton|Security; Office 2007 Home and Students; Windows Live Mail

  10. #10
    Giga Senior
    Verenigingslid

    Geregistreerd
    28 december 2000
    Locatie
    koewacht (zl)
    Klopt allemaal de linkerkant is nu na controle geheel leeg bedankt zal daar voortaan eerder naar moeten kijken
    e de waele
    Laatst aangepast door e de waele : 20 oktober 2021 om 13:03 Reden: tekst aangepast

  11. #11
    Moderator bron's avatar
    Geregistreerd
    13 augustus 2013
    Locatie
    Nederland
    Ik heb nu last van het lang duren/laden voor ik een site kan bezoeken. Er gebeurd het volgende , als ik naar een site wil dan staat hij wat te tollen
    dan zie ik eerst een bericht van "de site is niet bereikbaar "
    Je vraag heeft niets te maken met cookies
    Cookies zijn onschuldig en kan je gerust laten staan. Een cookie werkt niet vertragend, het is geen malware en het is geen virus.
    Een cookie is geen programma en kan zelf dus geen informatie versturen.

    Browser cache legen kan helpen.
    Zit je draadloos, kijk eens of het daar aan ligt.
    Sommige websites zijn wat traag, bijvoorbeeld omdat er grote afbeeldingen op de pagina staan.

    Vraagje: heb je veel wi-fi apparaten in huis, waarbij er ook langzame tussen zitten die aan staan?
    Bestaande- en nieuwe websites op smartphone, tablet en pc.

  12. #12
    Giga Senior
    Verenigingslid

    Geregistreerd
    28 december 2000
    Locatie
    koewacht (zl)
    Ik gebruik alleen wifi voor mijn laptop zelf en iets van mijn ipad maar dat is zeldsaam
    Ik heb wel al gemerkt dat het bij bepaalde websites is dat het gebeurd maar is niet altijd het zelfde
    Zo heb ik ook het probleem met mijn wifi Als ik opstart dan gaat hij gelijk op de wifi dat is goed
    Maar het kan ook gebeuren dat ik hem zelf moet opstarten terwijl hij toch op automatisch staat ingesteld
    Er zijn ook dagen achter een dat alles goed gaat Je kunt er totaal geen touw aan vast knopen
    e de waele

  13. #13
    Moderator bron's avatar
    Geregistreerd
    13 augustus 2013
    Locatie
    Nederland
    Maar het kan ook gebeuren dat ik hem zelf moet opstarten terwijl hij toch op automatisch staat ingesteld

    Dan is het wifi signaal onvoldoende sterk of het wordt verstoord door wifi in de omgeving (bijvoorbeeld buren).
    Mijn gevoel zegt dat dit een wifi dingetje is, en niet een trage browser.

    Mijn vraag van #11 hierboven?
    Bestaande- en nieuwe websites op smartphone, tablet en pc.

  14. #14
    Giga Senior
    Verenigingslid

    Geregistreerd
    28 december 2000
    Locatie
    koewacht (zl)
    Ik heb op mijn telefoon een wifi analyzer en deze slaat helemaal naar rechts (in het groene gedeelte ) uit tot min -40 dBm
    wat kan ik nog anders doen ?? volgens mij werkt de wifi wel goed denk ik zelf
    e de waele

  15. #15
    Moderator bron's avatar
    Geregistreerd
    13 augustus 2013
    Locatie
    Nederland
    Om wifi uit te sluiten kan je browsen met een netwerkkabeltje tussen router en laptop, dan heb je volle snelheid.
    Als je dan ook problemen hebt dan is het niet de wifi.

    Signaalsterkte en signaalkwaliteit zijn verschillende dingen. Je kan een sterk signaal hebben wat door andere wifi routers (buren) wordt verstoord.
    Dan is de kwaliteit minder goed (of slecht). In dat geval heb je ook problemen met wifi.
    Bestaande- en nieuwe websites op smartphone, tablet en pc.

  16. #16
    Mega Honourable Senior Member VDK_P's avatar
    Geregistreerd
    3 december 2001
    Locatie
    Bredene België
    Hallo

    Ik zou toch eens controleren of op deze merkloze laptop wel de korrekte drivers voor het niet vermelde o.s. zijn geinstalleerd.

    Je kan ook op veilig spelen en de drivers van de chipset fabrikant installeren.

    Uiteraard ga ik er van uit dat het geheel technisch in orde is.

    Speedtest ook eens laten lopen op zowel de lan , alsook wlan ...

    Peter
    Een computer maakt dat je minder moet raden maar dat heb je met een bikini ook.
    Als God de mens had geschapen om computers te gebruiken, had hij ons zestien vingers gegeven.
    Een computer kan in twee seconden zoveel fouten maken als twintig man in twintig jaar.

  17. #17
    Giga Senior
    Verenigingslid

    Geregistreerd
    28 december 2000
    Locatie
    koewacht (zl)
    Ik heb een netwekkabel besteld om dit uit te proberen ik laat het hier wel horen
    Allemaal bedankt voor jullie medewerking zover
    e de waele

  18. #18
    Giga Senior
    Verenigingslid

    Geregistreerd
    28 december 2000
    Locatie
    koewacht (zl)
    Beste forum leden
    Heb de netwerkkabel aangesloten (dus niets meer met wifi te maken ) Maar het probleem blijft het zelfde Ik heb nog steeds last van het tollen als ik naar een website ga. Dat is niet altijd de zelfde pagina das jammer anders was het misschien simpler op te lossen
    Dan krijg ik eerst de melding " site is niet bereikbaar "dan een flits en de gezochte pagina staat op het scherm
    e de waele

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl

Regels
Help

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren