Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 10 van 10

Onderwerp: Code bij formulier maken

  1. #1
    Member
    Geregistreerd
    22 augustus 2014
    Vraag is niet opgelost

    Code bij formulier maken

    Hallo allemaal,
    ik ben al een tijdje aan het puzzelen om een formulier werkend te maken.
    Ik heb al veel op internet gezocht en geprobeerd maar krijg het maar niet voor elkaar, vandaar deze oproep.
    kan iemand mij op weg helpen?
    Alvast bedankt.
    Bijgevoegde bestanden Bijgevoegde bestanden

  2. #2
    Tera Honourable Senior Member edmoor's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Zuid-Holland
    En wat wil je dan precies?
    "Bij IT-ers gaat alles automatisch, maar niets vanzelf. "
    Op rechtstreekse vragen via email of privébericht reageer ik niet. Daar is het forum voor.
    Lees ook: http://www.helpmij.nl/forum/announcement.php?f=5

  3. #3
    Senior Member
    Geregistreerd
    1 juni 2022
    Kijk eens goed naar de namen van je textboxen, daar heb je nogal wat foute namen gebruikt:
    txdatum -> txtDatum
    textbox1 -> txtWinkelcode
    etc.

    En "sheet1" bestaat ook al niet, dat moet "Klantenkaart" zijn.

    Zou de knop "Invoeren" wijzigen in "Opslaan".

    Bovendien schrijf je lang niet alle waarden weg naar werkblad Klantenkaart.

  4. #4
    Member
    Geregistreerd
    22 augustus 2014
    Hallo,
    Ik weet het ik heb een heleboel geprobeerd en had het idee om het op te delen, als ik eerst de eerste 4 werkend krijg ik kan doorgaan met de volgende en ik wilde het niet leegmaken om te laten zien dat ik toch met iets rotzooide maar is nu chaos geworden.
    De bedoeling is dat ik klanten bezoekt en daar en aantal punten beoordeelt om later te bespreken en als geheugen punt als ik na en paar weken weer de klant bezoekt wat hier aan de hand was.
    gr Frank
    Bijgevoegde bestanden Bijgevoegde bestanden

  5. #5
    Tera Honourable Senior Member edmoor's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Zuid-Holland
    Je wilt het dus niet alleen via dat formulier invullen en opslaan in het werkblad maar later ook weer kunnen ophalen begrijp ik?
    "Bij IT-ers gaat alles automatisch, maar niets vanzelf. "
    Op rechtstreekse vragen via email of privébericht reageer ik niet. Daar is het forum voor.
    Lees ook: http://www.helpmij.nl/forum/announcement.php?f=5

  6. #6
    Member
    Geregistreerd
    22 augustus 2014
    Ik wil het opslaan in de klantenkaart waar ik kan filteren op de waardes bv ritnummer of chauffeur en daar kan teugkijken naar de getaande bezoeken.

  7. #7
    Senior Member
    Geregistreerd
    1 juni 2022
    Bijgaand een voorzetje.
    Bijgevoegde bestanden Bijgevoegde bestanden

  8. #8
    Member
    Geregistreerd
    22 augustus 2014
    Bedankt voor het op de goede richting te zetten.

  9. #9
    Tera Honourable Senior Member edmoor's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Zuid-Holland
    Iets uitgebreider en Opmerking verantwoordelijke ook in je werkblad gezet want die was er niet.
    Tevens gebruik gemaakt van de tabel.
    Bijgevoegde bestanden Bijgevoegde bestanden
    Laatst aangepast door edmoor : 6 augustus 2022 om 18:00
    "Bij IT-ers gaat alles automatisch, maar niets vanzelf. "
    Op rechtstreekse vragen via email of privébericht reageer ik niet. Daar is het forum voor.
    Lees ook: http://www.helpmij.nl/forum/announcement.php?f=5

  10. #10
    Member
    Geregistreerd
    22 augustus 2014
    Super bedankt, alle hulp is welkom.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren