Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Quote

Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste
Weergeven resultaten 1 tot 20 van 32

Onderwerp: gratis van windows 7 naar windows 10

  1. #1
    Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2008
    Vraag is niet opgelost

    gratis van windows 7 naar windows 10

    Hallo ,
    ik wil een oudere laptop met windows 7 home premium nog gratis omzetten naar windows 10 , is hier nog een simpel programma voor.
    ram 3 GB pentium dual core 2,3 ghz , 63 bits ,
    ..


    p.s via microsft lukt het niet om het hulpprogramma te downloaden, foutcode 0x80072f8f-0x20000

  2. #2
    Mega Honourable Senior Member Aar's avatar
    Geregistreerd
    3 augustus 2014
    En wat vond je op die foutcode?
    Topic starten? Ik en anderen stellen het zeer op prijs als je bij het starten van een topic zelf ook wat onderzoek hebt gedaan.
    Probeer dan ook deze vraag uitgebreid te beantwoorden: "Wat heb je geprobeerd/gevonden?"

    - Een goede hulp begint bij jezelf! -

  3. #3
    Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2008
    Alleen de fout code voor Media Creation Tool die ik dus downloade als hulpprogramma

  4. #4
    Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2008
    ps hij geeft ook aan dat dit hulpprogramma niet op de pc kan worden uitgevoerd

  5. #5
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    https://www.microsoft.com/nl-nl/soft...load/windows10
    Dat doe je via de Media Creation Tool, met de gemaakte USB stick kun je dan de W7 upgraden.

    Of krijg je dan die foutcode?

    https://answers.microsoft.com/en-us/...e-c6c8f3f0b524
    Laatst aangepast door Lange Pier : 6 augustus 2022 om 14:57
    We zijn niet helderziend en glazen bollen zijn erg zeldzaam, geef ons informatie a.u.b., gebruik Speccy.
    https://www.piriform.com/speccy/download

    https://www.piriform.com/docs/speccy...ile-to-the-web
    Zo dus doen en geen andere manier.

  6. #6
    Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2008
    Dag lange pier,

    Als ik op mijn nieuwe laptop naar microsoft ga geeft hij aan update nu , maar op mijn oudere laptop met w7 zie ik alleen hulpprogramma nu downloaden en dan krijg ik deze foutcode.

  7. #7
    Mega Honourable Senior Member Aar's avatar
    Geregistreerd
    3 augustus 2014
    En heb je de link al bekeken van de answer-pagina van Microsoft?
    Laatst aangepast door Aar : 6 augustus 2022 om 15:07
    Topic starten? Ik en anderen stellen het zeer op prijs als je bij het starten van een topic zelf ook wat onderzoek hebt gedaan.
    Probeer dan ook deze vraag uitgebreid te beantwoorden: "Wat heb je geprobeerd/gevonden?"

    - Een goede hulp begint bij jezelf! -

  8. #8
    Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2008
    welke , als je bedoelt die van lange pier met answer dan moet ik helaas zeggen dat ik niet zo goed in engels ben, sorry. begrijp niet goed wat er word gezegd.

  9. #9
    Mega Honourable Senior Member Aar's avatar
    Geregistreerd
    3 augustus 2014
    Die van de Answer-pagina.
    Eerst de SP1 downloaden en installeren, en daarna de EasyFix.
    Laatst aangepast door Aar : 6 augustus 2022 om 15:09
    Topic starten? Ik en anderen stellen het zeer op prijs als je bij het starten van een topic zelf ook wat onderzoek hebt gedaan.
    Probeer dan ook deze vraag uitgebreid te beantwoorden: "Wat heb je geprobeerd/gevonden?"

    - Een goede hulp begint bij jezelf! -

  10. #10
    Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2008
    ja deze begrijp ik niet goed, kan het niet zo goed begrijpend lezen dat Engels, Nogmaals sorry.

    wat is sp1 en wat betekent die andere? , downloaden en installeren zou me wel lukken maar wat en welke en waar te vinden.
    Laatst aangepast door willem 2 : 6 augustus 2022 om 15:12

  11. #11
    Mega Honourable Senior Member Aar's avatar
    Geregistreerd
    3 augustus 2014
    https://support.microsoft.com/en-us/...0392#bkmk_easy

    Servicepack 1 voor Windows 7, en daarna de Easy Fix.
    Topic starten? Ik en anderen stellen het zeer op prijs als je bij het starten van een topic zelf ook wat onderzoek hebt gedaan.
    Probeer dan ook deze vraag uitgebreid te beantwoorden: "Wat heb je geprobeerd/gevonden?"

    - Een goede hulp begint bij jezelf! -

  12. #12
    Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2008
    dank je wel ik ga dit eerst proberen en kom er dan op terug of het gelukt is en of ik er uit kom.

  13. #13
    Mega Honourable Senior Member Aar's avatar
    Geregistreerd
    3 augustus 2014
    Top! Success!
    Topic starten? Ik en anderen stellen het zeer op prijs als je bij het starten van een topic zelf ook wat onderzoek hebt gedaan.
    Probeer dan ook deze vraag uitgebreid te beantwoorden: "Wat heb je geprobeerd/gevonden?"

    - Een goede hulp begint bij jezelf! -

  14. #14
    Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2008
    Dag Aar, service pack 1 staat erop maar kan easy fix niet downloaden, bij microsoft staat easy fix solution have been discontiniud en bij softonic lukt fix it niet , deze blijft maar draaien bij gratis download en andere sites vertrouw of ken ik niet. wat nu.

  15. #15
    Mega Honourable Senior Member Aar's avatar
    Geregistreerd
    3 augustus 2014
    Softonic is troep. Je kan op genoemde site gewoon de easyfix downloaden als het goed is.

    Download van de EasyFix lukt hier gewoon vanaf de Microsoft site.
    Laatst aangepast door Aar : 6 augustus 2022 om 16:03
    Topic starten? Ik en anderen stellen het zeer op prijs als je bij het starten van een topic zelf ook wat onderzoek hebt gedaan.
    Probeer dan ook deze vraag uitgebreid te beantwoorden: "Wat heb je geprobeerd/gevonden?"

    - Een goede hulp begint bij jezelf! -

  16. #16
    Is de Windows 7 een legitieme versie met een geldige licentiecode voor Windows 7? Omdat er al meteen gemeld wordt dat het programma niet kan worden uitgevoerd. Bij Systeem zou dat moeten staan.

    Hier is nogmaals de uitleg en op de Microsoft downloadpagina zijn er genoeg opties om uit te kiezen. https://www.gratissoftwaresite.nl/up...l-januari-2017

  17. #17
    Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2008
    Dag Alfred , windows 7 is een legitieme versie volgens mij, bij systeem staat ook Copyright 2009 microsoft en deze komt ook uit de winkel toendertijd waar windows erop is gezet.

  18. #18
    Mega Honourable Senior Member Aar's avatar
    Geregistreerd
    3 augustus 2014
    En heb je die EasyFix al geïnstalleerd?
    Topic starten? Ik en anderen stellen het zeer op prijs als je bij het starten van een topic zelf ook wat onderzoek hebt gedaan.
    Probeer dan ook deze vraag uitgebreid te beantwoorden: "Wat heb je geprobeerd/gevonden?"

    - Een goede hulp begint bij jezelf! -

  19. #19
    Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2008
    nee easy fix lukt niet . ik heb microsoft fix it geprobeerd maar deze geeft aan: de probleem oplossing kan niet worden voortgezet omdat er een fout is opgetreden met foutcode 80072f8f.
    easy fix via microsoft lukt me niet , ik weet nu niet hoe verder.
    of cc cleaner helpt weet ik ook niet.

  20. #20
    Bij System staat verder naar beneden het kopje "Windows activation" dan moet er daar onder staan: Windows is activated.

    Ik kan nog bedenken dat in de BIOS "Boot Sector Virus Protection" of iets dergelijks, staat ingeschakeld. Ook dan wil een nieuwe Windows installatie niet lukken. Is er wel voldoende vrije schijfruimte?

    Volg de adviezen op de gegeven Microsoft hulp pagina en haal alle updates voor Windows 7 binnen op die computer. Dat gaat misschien niet in één keer. Geef dan de controle opdracht sfc /scannow. Fixit lijkt mij nog voorbarig en niet nodig.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren