Ik heb een oude pavilion g6 laptop met windows 10 die ik wilde updaten naar de laatste versie. (van 1607 naar 1903) Ik krijg echter steeds een foutcode 0x36b3: autorun.dll could not be loaded or is corrupt. Ik kom er niet achter wat dat is of hoe ik dat moet oplossen. Alle oplossingen die ik heb gevonden leveren gaande weg weer andere foutcodes op.
- Wat opvalt, sowieso was dat al een dingetje bij deze laptop, is dat de fan topspeed draait en dat ie heel heet wordt. Ik heb het dingen uit elkaar gehaald en schoongemaakt en koelpasta vervangen. (dank zij video handleiding) Echt verstopt van het stof was ie niet. Er wordt dus toch een flink beroep gedaan op de processor?
- Ander ding wat opvalt is dat systeem info aangeeft dat bios is verouderd. Via HP site een HP assitent gedownload maar na setup start het programma niet.
- Dat gebeurd ook met andere hulpprogramma's die ik gaande weg heb geprobeerd om iets te herstellen. Een snelle check leert dat de office programma's wel werken. ook niet met openen als administrator.
- sfc/scannow werkt ook niet: windows resource protection could not start the repair service.
Dit zijn wel de belangrijskte dingen die ik heb geprobeerd.
Wie kan hier chocola van maken?
- Wat opvalt, sowieso was dat al een dingetje bij deze laptop, is dat de fan topspeed draait en dat ie heel heet wordt. Ik heb het dingen uit elkaar gehaald en schoongemaakt en koelpasta vervangen. (dank zij video handleiding) Echt verstopt van het stof was ie niet. Er wordt dus toch een flink beroep gedaan op de processor?
- Ander ding wat opvalt is dat systeem info aangeeft dat bios is verouderd. Via HP site een HP assitent gedownload maar na setup start het programma niet.
- Dat gebeurd ook met andere hulpprogramma's die ik gaande weg heb geprobeerd om iets te herstellen. Een snelle check leert dat de office programma's wel werken. ook niet met openen als administrator.
- sfc/scannow werkt ook niet: windows resource protection could not start the repair service.
Dit zijn wel de belangrijskte dingen die ik heb geprobeerd.
Wie kan hier chocola van maken?