Adobe Creative Suite 3 error

Status
Niet open voor verdere reacties.

TyphOnX

Gebruiker
Lid geworden
21 jan 2009
Berichten
27
Hallo allemaal,

Sinds korte tijd krijg ik een foutmelding als ik een programma uit de Creative Suite 3 bundel wil opstarten.

"Licensing for this product has stopped working."

Ik gebruik deze software al maanden en ik heb er nooit problemen mee gehad. Op internet staan al enige oplossingen en Adobe zelf geeft 4 oplossingen voor het probleem. Ik heb iedere 'oplossing' geprobeerd maar niet één werkt, ik blijf de melding krijgen.

Herinstalleren heeft ook geen zin, ik houd de error. Ik werk op Vista. Wie weet de oplossing?

Groet,

Rick
 
eheh

heb je hem gekocht of illegaal?
Aan de tekst te zien illegaal
 
Niet op de nette wijze helaas, dat was mij te prijzig. Ik gebruik het echter al een hele poos op deze manier en heb er nooit problemen mee gehad.

Groet,

Rick
 
sdhr

ik ook hoor mij ook te prijzig maar hoe kom je er dan aan heb je alleen een serial igevoerd of hoe zit het? ik had hetzelfde probleem maar ik heb wat crack bestandjes neergezet en nu is het opgelost! dat zou je ook moeten doen!
 
Ja, met een keygen en de serial was gewoon juist. Vervolgens geeft hij die error. Ik heb alles al geprobeerd! Zou je mij kunnen PM'en met jouw oplossing + evt. bestanden?

Groet,

Rick
 
sdhr

maar hoe kom je er precies aan (deed hij het maar 30 dagen?)
 
Nee, ik kon de hele bundel bemachtigen ergens. Is dat relevant dan?
 
herh

op CD's(4)
als dat het geval is moet je dit doen-> open cd(1) (automatische afspelen) installeer adobe reader of acrobat hij staat onderaan het schermpje-> insalleer dan de CS klik op de programma's die je wilt installeren-> volg de stappen hij vraagt om cd 2,3 en 4-> (vervolg later zit nu op school en moet weer naar de les!
 
Ik heb Windows. Bedankt dat je de moeite ervoor neemt, zodra je de complete oplossing hebt ga ik die meteen uitproberen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan