aldi pc

Status
Niet open voor verdere reacties.

de Waal

Gebruiker
Lid geworden
10 jul 2001
Berichten
33
Hallo
een aldi pc Medion van 1 jaar oud resetten in de kooptoestand is dat aan te raden of loop je dan tegen een hoop problemen aan wie heeft er ervaring mee?grrag een reactie Groeten G de Waal
 
Moet kunnen, maar:
zorg dat je de CD met servicepack2 voor XP in huis hebt en dat je servicepack 2 geinstalleerd hebt alvorens je het W W W opgaat.

Als je SP hebt geinstalleerd, installeer dan EERST je virusscanner en update 'm onmiddellijk voordat je ook maar iets anders doet.

Lees in deze context vooral ook even dit topic.
 
Het resetten, als je dat Retten gebeuren bedoeld, is geen probleem. De enige waar je op moet letten is dat je de updates/upgrades die je al had, waar moet doen, zo als Windows updates en/of SP2 weer moet doen. Eventuele user data, die je uiteraard hebt gesaved, terug leggen. En uiteraard de software, die niet origineel op de pc stond, weer installeren, als je daar behoefte aan hebt.
Ik heb het reeds enige keren gedaan op verschillende computers en geen problemen.
1 ding moet je nooit doen, als je van dat Retten gebruik wil maken, en dat is: de size van je partities veranderen.Heb je dat wel gedaan, kun je het Retten wel schudden.


Succes.

Erwin
 
En voordat je gaat resetten kijk dan eerst of je de product key wel hebt.
Anders moet je die eerst even uit windows halen.
 
ik heb er ook eentje, en het er afhalen is absoluut geen probleem, Gewoon je eigen comp bouwen. Het enige probleem wat zich voor kan doen is het volgende, mocht je de helpdesk gaan bellen kan hun hun advies zijn:zet de Retten Cd er maar op, jammer , maar gelukkig is er dus ook helpmij.nl;)

advies , zonder retten draait de comp ook
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan