All in one spyware-prog.

Status
Niet open voor verdere reacties.
Enkele kanttekeningen bij dat programma:

1. Wordt er spyware aangetroffen dan wordt deze onmiddelijk - zonder tussenkomst van de gebruiker - verwijderd. Een overzicht van aangetroffen en verwijderde spyware wordt helaas niet gegeven.

Dat zou ik dus beslist niet willen. Ik wil precies weten wat er wordt gevonden en er zelf over oordelen wat er wordt verwijderd. (Zeker aangezien SpySweeper ook in het pakket zit, want dat programma 'vindt' weleens spyware die geen spyware is.) En zou het dan nog wel mogelijk zijn om back-ups van het verwijderde terug te zetten? Het lijkt mij echt veel veiliger om gewoon AdAware en de andere programma's als stand-alone producten te gebruiken. Zo zijn ze immers bedoeld! (Er is trouwens ook nergens te vinden of de maker van Hitman wel toestemming heeft om AdAware en de andere programma's op deze wijze te gebruiken.)

2. McAfee Stinger en CWShredder zitten in het pakket. Dit vind ik vreemd, want dat zijn geen allround-tooltjes om regelmatig mee te scannen maar specifieke tooltjes die alleen bij bepaalde specifieke problemen gedraaid moeten worden.

3. Hoe kan het dat SpySweeper in het pakket zit? Daar bestaat immers helemaal geen freeware-versie van, alleen een shareware-versie voor dertig dagen!

4. Hitman Pro werkt alleen op XP en 2000, niet op ME en 98. Dat is toch ook een forse beperking.

5. De officiële site, http://www.hitmanpro.nl/, biedt vrijwel geen informatie. Geen privacy policy (een doodzonde als je software aanbiedt), geen informatie over juridische zaken (toestemming van Lavasoft, Webroot, etcetera?), helemaal niets. Niet bepaald vertrouwenwekkend dus.


Zie ook http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php?threadid=187302&highlight=hitman
 
ziet er goed uit, alleen gebruik liever al die
programma,s apart
:rolleyes:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan