Apple account aanmaken

Status
Niet open voor verdere reacties.

aveldman

Gebruiker
Lid geworden
9 dec 2011
Berichten
163
Wil een Apple account aanmaken op een ander Hotmail adres ,maar krijg steeds een melding dat het Hotmail adres al wordt gebruikt voor een Apple account, wat dus niet zo is.
Wat is de oplossing?.
 
Echt wel! Waarom zou Apple liegen?
Probeer eens een wachtwoord herstel voor dat mailadres?
 
Heb 100% zeker op 1 hotmailadres een Apple account en niet op dat andere Hotmail adres , op mijn Gmail adres lukt het wel, maar dat is niet de bedoeling.
 
Vul eens voor de grap een niet-bestaand adres in. Wordt die wel geaccepteerd? Zo ja, dan kan je ervan uitgaan dat er met alle zekerheid wel een Apple-account aanwezig is op dat adres van jou. Want waarom zou Apple liegen?
 
Imho zijn er minimaal 3 opties:


  1. Je hebt toch....mogelijk al eerder een Apple-account gemaakt met dat Hotmail-adres en bent dit vergeten, kweet het niet erg waarschijnlijk... . Vraag toch eens het wachtwoord herstel aan voor dat account.
  2. Iemand anders heeft mogelijk al een Apple-account gemaakt met dat Hotmail-adres. Oef.... vrij ongebruikelijk, maar het kan gebeuren dat iemand per ongeluk jouw e-mailadres heeft ingevoerd bij het aanmaken van hun Apple-account. Support benaderen.
  3. Er kan sprake zijn van een technisch probleem. Het is mogelijk dat er een fout is opgetreden in het systeem van Apple, waardoor het lijkt alsof het Hotmail-adres al in gebruik is, terwijl dat niet het geval is. Dus de contact op nemen met de Apple Support.
 
Puntje 2: Hoe kan iemand een account aanmaken op een mailadres die niet van hem/haarzelf is? Die dien je altijd te bevestigen met een bevestigingsmail.
 
Heb je al een wachtwoord reset gedaan?
 
Mooi.:thumb:
Was dus (gelukkig) toch optie 1.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan