Av security

Status
Niet open voor verdere reacties.

xUnique

Nieuwe gebruiker
Lid geworden
1 jul 2010
Berichten
2
Hallo allemaal,

Ik ben nieuw op deze forum. Ik heb een probleem, de virus Av security zit op mijn laptop.
De virus instaleerde zichzelf en voor ik het wist kreeg ik allemaal meldingen dat er iets mis was met mijn computer. Ik schrok, dus heb ik meteen alles weggeklikt maar het kwam steeds maar weer terug. Ik kan nu niet op internet, ik kan ook niet taakbeheer openen want het sluit zich meteen af. Ik heb geen idee wat ik moet doen, ik heb via mijn andere computer een paar dingen over deze virus opgezocht en ik heb geprobeert het eraf te halen maar het lukt echt niet! En toen het niet erger kon startte internet zich vanzelf op met een paar wel erg afschrikkende sites. Ik weet echt niet wat ik moet doen????? Help me???

Met vriendelijke groeten,

K.​
 
Je computer is overduidelijk geinfecteerd met spyware/adware.
ik heb via mijn andere computer een paar dingen over deze virus opgezocht en ik heb geprobeert het eraf te halen maar het lukt echt niet!
Welk virus is het dan volgens jou ?

Kun je misschien in de veilige modus met netwerkondersteuning opstarten ?

Begin HIER eens mee.

Groeten Marcel
 
Laatst bewerkt:
Even een waarschuwing:
Ik heb dit virus ook binnengekregen en dan via Opera (iets wat in 10 jaar tijd nog nooit gebeurd is). Ik weet 100% zeker dat ik niets heb geinstalleerd, dus al helemaal geen onbetrouwbaar programma.
Ik heb geen pornosites oid bezocht.

Het begon met een foutmelding van java. Daarna een kernel-fout (of het echt of nep is weet ik niet) en ergens daarna kwam het AV Security programma naar boven.

Het virus zat in een cache-folder van opera. Bij mij heette de map 'pjpimwadv' en het exe-bestand ikgnokwtssd.exe.
Tevens vond ik op mijn pc een map skybanners browser enhancer en street-ads browser enhancer. Of deze er iets mee te maken hebben weet ik niet.
Ook kwam ik in 'tasks' een tweetal gekke bestandjes tegen. Dat verklaart waarom mensen het na een tijdje weer terug krijgen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan