Bestanden terughalen

Status
Niet open voor verdere reacties.

bjornbos

Gebruiker
Lid geworden
1 feb 2009
Berichten
446
Hallo allemaal,

Een vriend van mij heeft per ongeluk een bestand verwijderd. Het bestand is niet groter van 1mb. Het is zo'n bestandje van gespreksgeschiedenis van msn. Daar stond wat in over een 1 of andere website waar je html5 kon leren. Dat is zo'n site waarvoor je uitgenodigd moet zijn en daar stond dus een gebruikersnaam en wachtwoord in. Hij heeft die alleen niet opgeschreven en de gespreksgeschiedenis is "zomaar ineens" weg.

Het is dus redelijk belangrijk voor hem dat hij dat terug krijgt, dus ik vroeg me af of iemand een programma kent waarmee je zoiets terug kunt halen. We weten ook de naam van het bestand.

Met vriendelijke groet,

Björn Bos
 
Eventuele oplossing

Beste Bjorn,

Op bijna alle websites kan je verloren wachtwoorden(en usernames) terugvragen, door je mailadres in te vullen. Bekijk dat eerst even. Als je het bestandje echt terug wil hebben, kan je natuurlijk altijd in de prullenbak kijken. Als dat nog steeds niet werkt, zijn er wel programma's om definitief verwijderde bestanden terug te halen, maar dat is wel wat meer werk.
 
Defentief verwijderde bestanden terughalen

Met recuva kan je bestanden terughalen die je "defenitief" verwijdert hebt, zolang ze niet overschreven zijn op de harde schijf. dit programma ondersteunt een redelijk aantal extensies. je kan het downloaden van :
http://download.cnet.com/Recuva/3000-2242_4-10753287.html


als je het toch niet kan terugvinden kan je WinUndelete aankopen.dit programma ondersteunt meer extensies dan recuva. je kan het ook proberen met de trial van WinUndelete. deze kan je downloaden van :

http://www.winundelete.com/
;)
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan