Blog maken in Dreamweaver en publiceren zonder domeinnaam te betalen

Status
Niet open voor verdere reacties.

MadeByLaura

Gebruiker
Lid geworden
2 jun 2011
Berichten
104
Hallo, ik heb momenteel een blog op Wordpress:

http://mainstreamisboring.wordpress.com/

Omdat ik graag zelf wat wil ontwerpen en zo zou ik Wordpress dowloaden en willen publiceren, ik zou het wat bewerken via Dreamweaver, maar ik wet niet hoe je gratis aan een domeinnaam kan komen, ik weet dat je niet aan de domeinnaam mainstreamisboring.com gratis kan geraken maar zoals het nu is mainstreamisboring.wordpress.com is het ook goed.

Iemand een oplossing?

(ik weet dat hier geen reclame mag gemaakt worden, maar het is voor het goede doel dus aub lees dit even... http://mainstreamisboring.wordpress.com/2013/06/19/wij-kopen-en-dragen-kleren-zonder-er-bij/ )
 
Laatst bewerkt:
Dat is niet moeilijk, je hebt alleen een gratis webhost nodig. Zelf ben ik tevreden gebruiker van 000webhost.com en byethost.

Daar kun je ook gewoon een subdomeinnaam aanvragen wat jij bedoelt. Of je kunt ook nog een gratis .tk naam aanvragen. Dan word het mainstreamisboring.tk bijvoorbeeld.

Mocht je hulp nodig hebben kun je me bereiken. :)
 
Voor een paar euro's per jaar heb je een eigen domeinnaam, komt een stuk professioneler over. En zo'n gratis webhosting als 000 kun je linken aan het domein zodat je geen hosting hoeft te betalen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan