Browser Game Maken.

Status
Niet open voor verdere reacties.

Kian

Nieuwe gebruiker
Lid geworden
31 okt 2010
Berichten
1
Hallo ik wil heel graag een browser game maken maar ik weet niet hoe dat moet en ik heb al veel ideen over het spel. Ik wil heel graag een fantasie spel maken waar je in moet vechten tegen monsters en daardoor te overleven. Help mij alstublieft.
 
Daar gaan we dan:

Doe deze twee tutorials om te leren hoe je een website maakt en vormgeeft:
http://w3schools.com/html/default.asp
http://w3schools.com/css/default.asp

Daarna download je WAMP server:
http://www.wampserver.com/en/index.php

Die installeer je op je computer zodat je bezig kunt gaan met deze twee tutorials om te leren hoe je je site interactief maakt:
http://w3schools.com/php/default.asp
http://w3schools.com/sql/default.asp


En als dat af is, dan zou je een goed idee moeten hebben van hoe je een interactieve website maakt, en dan kun je aan je game beginnen :) Het zal nog steeds een heleboel vallen en opstaan zijn in het begin, maar er zijn voor elke taal hier subforums die je kunnen helpen als je ergens vast zit.

Het is alleen wel belangrijk om te beseffen dat in een serieuse browsegame HEEL VEEL tijd zit. Dus je moet niet verwachten dat je aan het eind van de maand klaar bent. De grote professionele games zit vaak een team van 10 man achter die er 6 maanden mee bezig zijn, en die beginnen met een hele grote kennis voorsprong ten opzichte van jou.
Wil niet zeggen dat het onmogelijk is, alleen dat je niet te hoog in moet zetten.. begin met een simpel spelletje, en bouw het rustig uit terwijl je meer leert, dan kom je er best.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan