Browser hijacking

Status
Niet open voor verdere reacties.

iRichard

Gebruiker
Lid geworden
14 dec 2011
Berichten
47
Mijn browser is gekaapt bij een foutieve installatie, en ik zit nu met Awesomehp, ik heb deze stappen gevolgd, op zich mijn browser is niet meer gegijzeld maar er zijn nog wel sporen zichtbaar waar ik van af wil. Tussen zoekmachines beheren komt Awesomehp elke keer weer terug, en tussen programma's verwijderen staat ook gewoon nog Awesomehp. Hoe kan ik het voorgoed van mijn PC krijgen?
 
Als u het programma goed wilt verwijderen raad ik u aan om IObit Uninstaller te installeren. Dit programma werkt enorm goed en wordt aangeraden door verschillende computerbladen. Dit is de link naar de website:http://www.iobit.com/advanceduninstaller.html

Daarnaast raad ik u ook aan om AdwCleaner te download. AdwCleaner verwijderd de overige sporen op uw computer die verwijzen naar "Awesomehp".
Dit is de link naar de website waar u het kunt downloaden: http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/

Als laatste raad ik u nog aan om Ccleaner te download. Ccleaner zorgt ervoor dat uw register goed wordt opgeruimd. Dit zorgt er onder andere ook voor dat uw computer snel blijft. Dit is de link naar de website: https://www.piriform.com/ccleaner
 
Dank je, ben er vergoed van af, (hoop ik :rolleyes:). Iobit was al voldoende om alle sporen te verwijderen, ik had Ccleaner al, maar nooit echt ingesteld, dus heb ik maar ook gelijk gedaan.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan