'buiten Hotmail'

Status
Niet open voor verdere reacties.

ikself

Terugkerende gebruiker
Lid geworden
11 nov 2001
Berichten
2.878
Hallo,

Als ik vanuit m'n Hotmail-account een bericht van helpmij.nl aanklik krijg ik een window te zien dat er aan de bovenkant zo uitziet:

<img src="http://members1.chello.nl/~s.vanderploeg/buitenhotmail.jpg"


Ik merk dat ik vanuit zo'n window (soms) bepaalde dingen niet kan doen, bv. me aanmelden bij helpmij.

Nu ontvang ik in datzelfde hotmail-account ook de nieuwsbrief van zdnet.nl (download van de dag....etc.etc.) Als ik dan vanuit het mailtje van zdnet op een link klik krijg ik hetzelfde window als hierboven, alleen duurt dat maar eventjes, het window wordt opnieuw opgebouwd en voila; ik zie een normaal scherm zonder die irritante mededeling dat ik 'me bevind op een site buiten hotmail', alleen dat hoeft niemand mij te vertellen dat ik daar ben, want dat wilde ik ook namelijk!

Kennelijk zit er in de links van Zdnet iets ingebakken wat ervoor zorgt dat je een normaal window te zien krijgt.

Vraag is nu: kan ik dit zelf regelen m.b.v. een progje, of is er ergens op het wereldwijde web een scriptje voor?

Alvast dank
 
Laatst bewerkt:
Ik denk niet dat je dat zal lukken:

links aanklikken vanuit hotmail is niet handig, want hotmail opent iedere link in 2 frames. een hotmail logo frame met daarin de tekst dat je het scherm moet sluiten om terug te gaan naar hotmail, en een groter frame waar de link in word geopend. heel veel registratie links werken hierdoor niet correct. de enige manier is inderdaad de link tekst kopieren (let op: niet rechtsklikken en Copy Shortcut kiezen, dat is de foute!!!) en in je adresbar plakken..
Bron
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan