Contactpersonen in Windows Live mail

Status
Niet open voor verdere reacties.

WimGoo

Gebruiker
Lid geworden
23 sep 2011
Berichten
139
Enkele dagen geleden heeft mijn computer wat problemen gehad en nu kan ik in Windows Live mail de contactpersonen niet meer vinden die er normaal in stonden. Het zijn contactpersonen die ik er zelf in gezet heb en niet via hotmail of iets dergelijks.
Weet iemand of ik een programma kwijt kan zijn dat wordt gebruikt om de contactpersonen op te halen en welk programma dat dan kan zijn? Of weet iemand waar Live mail deze contactpersonen opslaat zodat ik ze weer kan vinden, misschien op mijn harde schijf.
Als ik naar de contactpersonen ga geeft het programma aan dat ik via b.v. hotmail een ID moet aanmaken en dan bij de contactpersonen kan komen, ook dat werkt niet.
Graag advies.
 
probeer het eens via je C:/ProgramFiles en dan kijken of ie in de lijst bij de W staat en dan waarschijnlijk onder windows live en dan contacts heb het nog nooit gehad had je dit zelf opgeslagen in een wordt document of iets ???
anders raad ik je toch echt aan eventueel contact op te nemen met windows live:

http://support.microsoft.com/contactus/?ln=nl

hier staat over e-mail e.d.
ook eventuele telefonische contacten
succes alvast MvG TC
 
en anders kunt u het eventueel nog proberen te traceren en te herstellen met systeem herstel naar de datum voor het begon en anders eventueel deze link proberen deze komt welliswaar van microsoft af maar misschien dat u er iets aan heeft nogmaals succes :

http://support.microsoft.com/fixit/

MvG TC
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan