• Privacywetgeving
    Het is bij Helpmij.nl niet toegestaan om persoonsgegevens in een voorbeeld te plaatsen. Alle voorbeelden die persoonsgegevens bevatten zullen zonder opgaaf van reden verwijderd worden. In de vraag zal specifiek vermeld moeten worden dat het om fictieve namen gaat.

data in een werkblad plaatsen uit diverse andere werkbladen

Status
Niet open voor verdere reacties.

Havana100

Verenigingslid
Lid geworden
22 jul 2014
Berichten
309
Beste,

Is het mogelijk om in een bepaald werkblad via een macro data in te laden uit drie andere werkbladen? Het werkblad waar de data zou moeten in komen (doelmap) heeft o.a. drie tabbladen, data, data1 en data2.
In het tabblad data zou de volledige data moeten komen uit het werkblad met als naam wat in cel B32, van de doelmap in de tab “geg”, het tabblad van dit werkblad heeft als naam deze van wat ook in de cel B32 staat van de doelmap.

In het tabblad data1 zou de volledige data moeten komen uit het werkblad met als naam wat in cel B33, van de doelmap in de tab “geg”, het tabblad van dit werkblad heeft als naam deze van wat ook in de cel B33 staat van de doelmap.


In het tabblad data2 zou de volledige data moeten komen uit het werkblad met als naam wat in cel B34, van de doelmap in de tab “geg”, het tabblad van dit werkblad heeft als naam deze van wat ook in de cel B34 staat van de doelmap.

De werkbladen waar de data zou uit gehaald moeten worden staan steeds in de directory \\WDMYCLOUDDL2100\interlinie\YMR_E dus externe harde schijf.

De data die opgehaald moet worden zijn telkens een kleine 150.000 waarden. Dus in totaal 3 x 150.000 waarden.

Indien iemand een oplossing zou hebben, super !

In bijlage ook een voorbeeld van de doelmap.
Bekijk bijlage Werkblad waar data moet inkomen.xlsx
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan