De pagina komt niet.

Status
Niet open voor verdere reacties.

Devilleen

Nieuwe gebruiker
Lid geworden
1 sep 2004
Berichten
4
Hallo iedereen.
Ik heb een vervelend probleempje: ik heb een site gemaakt die het prima doet -op een ding na. Eén pagina komt niet, er komt een raar reclame-ding. Heb ik iets fout gedaan in de HTML? Als ik het nacheck niet... Kijken jullie er anders even naar. http://www.angelfire.com/psy/clubsweet Is het adres van de site. De site is nog lang niet af, maar nu komt hij al met iets wat niet werkt!Ligt het aan Angelfire?
Advies, please.
Devilleen
 
Geplaatst door Devilleen
ik heb een site gemaakt die het prima doet
Wat doet hij dan prima?:confused: Ik zie allerlei rare pagina's verschijnen. Na één minuut stonden er al 8 geopende pagina's in mijn taakbalk, waarvan 2 van casino's en nog een zooi andere reclame.:rolleyes:
En is het de bedoeling dat de cursor in van alles en nog wat verandert?
Al die sites waar je zogenaamd online een leuke site kunt bouwen zijn altijd vergeven van de reclametroep. En als je er een simpel gifje wilt plaatsen, maken ze er blijkbaar ook al een puinhoop van.:)
Als je een beetje behoorlijke website wilt, maak er dan eerst eens een op je eigen computer en zet hem online als hij af is. Zoek daarvoor een gratis provider. Bij sommige daarvan moet je dan wel een reclamebanner op je site toelaten, maar je hebt in ieder geval niet al die troep van Angelfire. Bij Zonnet - ook gratis - heb je zelfs helemaal geen last van reclame.
Voor zo'n site zul je wel wat meer moeite moeten doen, maar hier vind je duidelijke uitleg over het maken van websites.

O ja, ik kreeg ook nog dit leuke schermpje te zien (zie bijlage).
Je denkt toch niet dat je ECHT een spywarescanner krijgt als je dit download, hè?
Dit IS spyware.

Guus.
 
Laatst bewerkt:
Ok..

Hmm, ok..maar ik snap Angelfire nu net, dus om nu weer over te stappen ofzo...verder lag het (volgens mij) niet aan Angelfire over dat GIFje. Enne, wat hij prima doet is, dat alles werkt! Okee, die reclame is zooi, maar dat doe je gewoon weg en je bent eraf. Dat heb je ook als je andere sites bezoekt. Nou kijk, die cursor vind ik gewoon mooi zo! De pagina's komen allemaalm, de kleurtjes werken, dat doet het. Alles behalve die ene pagina onder *Me* en dan Adopted. En ik snap niet waarom....
Devilleen:(
 
Geplaatst door Devilleen
Heb ik iets fout gedaan in de HTML?
Ik heb even naar de broncode gekeken, maar ik zie voornamelijk vage javascript. Verder is mijn Internet Explorer nu al twee keer volkomen vastgelopen op je pagina. De tweede keer lukte het me met Ctrl+Alt+Del niet eens om de browser af te sluiten en hielp alleen een reset nog.
Toen ik bij wijze van test mijn pop-upkiller even uitschakelde, kreeg ik nog meer zooi op mijn scherm.
Daarbij probeert Angelfire me ook nog op te zadelen met spyware.
Ik raad je echt aan deze puinhoop (en daarmee bedoel ik Angelfire, niet jouw ontwerp) te laten voor wat het is en ik blijf bij het advies dat ik je in mijn vorige antwoord gaf.
Er bestaat trouwens een gratis programma waarmee het bouwen van websites heel makkelijk wordt. Was eerst alleen voor Linux, maar nu dus ook voor Windows. Je vindt het hier onder Downloads. In de bijlage zie je er een screenshot van.
Je zult hier natuurlijk even mee om moeten leren gaan, maar dan zul je zien dat dit veel leuker is dan een site bij elkaar klikken op Angelfire.
Ik vind het echt vervelend voor je als je hier al een hoop tijd in hebt gestoken, maar je wilt uiteindelijk toch bezoekers op je site. Die zullen echter niet gauw terugkomen als ze met spyware worden opgescheept en als hun computer steeds vastloopt.


Guus.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan