Document onbereikbaar

Status
Niet open voor verdere reacties.

Pinteke

Nieuwe gebruiker
Lid geworden
27 aug 2005
Berichten
1
Ik heb een probleempje met een document waarin macro's worden gebruikt waar veel uurtjes werk in zitten. Op een gegeven moment toen ik het opende kwam daar plots de vraag voor een wachtwoord in te voeren. Er was echter geen wachtwoord ingesteld. We hebben het geprobeerd met een tmp bestand, maar na terug enkele uren gewerkt te hebben kregen we de boodschap dat het bestand niet te openen was en dat we de netwerverbinding opnieuw tot stand moesten brengen of de diskette moesten vervangen. Terwijl het bestand eigenlijk op de harde schijf staat. Heeft iemand een idee om het document in de eigen staat terug te brengen???????
 
Welkom op de Helpmij...........

Griezelig................

Als jij heel zeker weet dat er geen wachtwoord is ingesteld, resteren m.i. 2 oorzaken :

een vervelende bug in Word of......... griezeliger : een (macro)virus !

Wat een oplossing zou kunnen zijn:
veelal wordt bij ww-beschermde bestanden ook nog de optie aangeboden om te openen met alleen "leesrechten". Als dat zo is heb je daar nog een mogelijkheid om het bestand te openen en onder een andere naam te bewaren en vervolgens dat andere / nieuwe bestand zonder wachtwoord op te slaan.

Een virusscan is wellicht aan te bevelen ?
 
Hoi,

Probeer het bestand eens in Wordpad te openen ....
En dan als RTF op te slaan, waarbij dus al je ingebrachte macrofunctionaliteit w.s. weg is, maar goed, je kunt er weer bij!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan