Domeinnaam in krant

Status
Niet open voor verdere reacties.
Ik wens je succes en zet hem op. :thumb:
Hou ons op de hoogte via deze thread.


Succes,
Raymond
 
Voor zover ik kennis heb op dit gebied:

de domeinnaam heb ik al eens wat eerder over gezegd (zie linkje in het bericht van Buffy). Heb je contact opgenomen met de beheerder van het TK-domein?

Dit snap ik niet helemaal:
Bij Hasenbroekx ligt het anders. Hij laat via zijn site uitschijnen dat hij de Vlaamse overheid officieel vertegenwoordigt en dat mag niet. Ook mag de bezoeker niet het gevoel hebben dat die site de goedkeuring wegdraagt van de Vlaamse overheid. Ook dat lijkt nu zo.
Op je site staat duidelijk:
Welkom op mijn persoonlijke website, op deze site vind je informatie over mijn werk en familie.
En:
De officiële site van de Vlaamse gemeenschap is terug te vinden op http://www.vlaanderen.be
Behalve foto's van gebouwen van de overheid en een belgische vlag zie ik nergens dat jij je "laat uitschijnen als officieel vertegenwoordiger van de Vlaamse overheid".

Ik snap hun probleem niet :confused:

Succes!
 
ja dat klopt

Je hebt volledig gelijk, ik heb een raadsman die specialist is in deze sector en de VG maakt weinig kans om dan ook maar op één punt gelijk te halen, ondermeer :
Het gaat hier om een .tk en BV die staat niet onder de nieuwe wet van vorig jaar waar BV .be of andere kunnen of moeten overgedragen worden omwille van één of ander reden.

En erbij mij site bestond reeds einde 2001 met in de loop van jaren bijkomende zaken en nooit kwam hiervoor enige opmerking , het gaat hier duidelijk om een persoonlijke website.

Vervolg binnenkort.
 
Re: ja dat klopt

Geplaatst door ericvanbelgie
Het gaat hier om een .tk en BV die staat niet onder de nieuwe wet van vorig jaar waar BV .be of andere kunnen of moeten overgedragen worden omwille van één of ander reden.
Er zit alleen 1 enkel klein zwak puntje: de beheerder van de TK domeinen. Als deze namelijk op verzoek van de Vlaamse overheid het domein overdraagt, ben je je domein wel kwijt. En dat zou jammer zijn.

Heb je die zinnen ("Welkom op mijn persoonlijke website,...etc" en "De officiële site van...etc") er al lang op staan?
 
ja

Voorheen was het misschien meer duidelijker daar je eerst terecht kwam op een foto van mij met vermelding welcome op mijn persoonlijke website, uiteindelijk gaat heel de zaak wel een beetje om jaloezie omdat er één persoon is die veel te zeggen heeft bij de VG en er niet voor is dat anderen foto's of persoonlijke zaken in combinatie met hun werk op het internet zetten.
Maar dat gaat wel een beetje tever hoeveel mensen hebben niet info zoals die van mij in combinatie met hun werk op het net, er moet een zekere vrijheid blijven.
 
Re: ja

Geplaatst door ericvanbelgie
Voorheen was het misschien meer duidelijker
Nog duidelijker dan er nu al staat?

Hou ons op de hoogte. Ik vind dit namelijk een vreemde zaak, en ben benieuwd met welke argumenten de tegenpartij komt.

Succes!
 
reactie van tegenpartij

In bijlage een reactie van de tegenpartij
 
zie bijvoegsel

nieuwe poging zie bijvoegsel
 

Bijlagen

  • blad1a.gif
    blad1a.gif
    27,8 KB · Weergaven: 24
Deze mensen zijn echt wereldvreemd :eek:

Jij zou gebruiksrecht hebben verkregen op twee domeinnamen, waarbij jij geen legitiem belang kan aantonen. Dat geldt dus net zo goed voor de tegenpartij, want een .tk domein is niet een .be domein.

Verder zou jij dus voordeel halen uit de domeinnaam. Dat klopt, dat is nou net waarom er domeinnamen zijn en men niet met ip-nummers werkt: domeinnamen zijn makkelijk te onthouden, en met een mooie domeinnaam trek je veel bezoekers, meer dan met www.provider.be/~pages/jouwpage/index.htm
Het verder voordeel is er niet, je hebt gewoon een aantrekkelijke site en dat is nog een reden waarom bezoekers (blijven) komen. Commercieel voordeel is er niet, het kost je waarschijnlijk alleen maar geld.

Over de verwarring voor bezoekers: het staat duidelijk op je site vermeldt, duidelijker kan natuurlijk altijd (size="100"), dus dit punt lijkt me onhaalbaar voor hen.

Je advocaat heeft natuurlijk al een goed verweer op papier staan?
 
ja

ja natuurlijk, wacht momenteel datum af wanneer zaak opnieuw zal voorkomen.

Eh
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan