download

Status
Niet open voor verdere reacties.

frinkel

Gebruiker
Lid geworden
24 apr 2004
Berichten
20
Als ik op een site surf zoals kicken.com e.d. en ik wil een filmpje dwnl vb wmv,.... kom ik op deze pagina terecht http://searchpage.cc/1507/
dat gebeurd telkens opnieuw!!

als ik op "doel opslaan als" klik dwnl hij het wel maar ik zou graag dat schermpje met openen, opslaan,.. terug hebben.

ik heb windows XP, heb al verschillende oplossingsmogelijkheden van deze site gebruikt maar ik heb nog geen gevonden die mij kan helpen!

weet er iemand een oplossing?

merci
 
Ik ga niet uitvogelen wat die site *) is maar wat betreft dat downloadvenster: http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php?s=&threadid=155641&highlight=opslaan

*) Zou spyware kunnen zijn. Lees het begin van dit topic eens door en voer het uit: klik-->Helpmij tegen spyware offensief<-- Mocht na gebruik van AdAware en/of Spybot het probleem blijven plaats dan ALDAAR ook een Hijack This Log, dus niet hier, staat allemaal beschreven hoe je een en ander moet gebruiken, experts helpen je vervolgens verder.
 
Laatst bewerkt:
daar heb ik al op gekeken en heb alle videobestanden een vinkje gegeven maar ik heb nog steeds hetzelfde probleem:confused: !
 
heb ad-aware 6 en er staat nix van spyware of ad-aware meer op mijn pc!

ik heb ook norton antivirus en er zijn geen virussen op pc daarom dat ik het zo raar vind
 
Hijack This ziet nog zaken wat AdAware/Spybot niet kunnen ontdekken, zelf weten. :)
 
heb nu toch eens opnieuw gescand (ik had de update nog niet zo te zien:eek: ) en heb wa spyware staan maar ik kan "hijack this" niet dwnl want ik kom op die searchpage terecht!!
 
Kennelijk is het downloaden toch gelukt wat het Log is inmiddels in de betreffende topic geplaatst, inclusief een antwoord van Pieter. Best wel wat loos trouwens...:)
 
Gelukkig opgelost...een dikke :thumb: voor Pieter! :)

(Zet dan maar even op opgelost, rechtsonder.)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan