E-mailhandtekening niet goed zichtbaar bij reply

Status
Niet open voor verdere reacties.

fryslan01

Nieuwe gebruiker
Lid geworden
30 sep 2009
Berichten
2
Goedendag,

Ik kom een heel eind op het gebied van MS Outlook, dit gedrag is mij vreemd. Een medewerker maakt gebruik van een e-mailhandtekening in HTML (met een image) en stuurt mij een mail: gaat prima. Ik beantwoord die mail en hij stuurt mij vervolgens een reply op mijn mail, maar nu zie ik in zijn handtekening een rood kruis staan op de plek waar dat plaatje hoort te staan. In de bron staat <IMG src="outbind://120/logo.gif">.

De instellingen heb ik allemaal nagelopen; ik werk voor een andere organisatie en maak gebruik van een andere e-mailhandtekening, ook met plaatjes, maar ik heb geen problemen. Als ik zijn handtekening gebruik, heb ik ook geen enkel probleem, ook niet bij beantwoorden. Het lijkt er dus op dat er ergens een instelling afwijkt van mijn eigen configuratie.

Images staan in de application data-map onder 'Briefpapier', dus daar is ook niets spannends aan.

Wie herkent dit en belangrijker: wie heeft een oplossing?
 
Blijkbaar heeft niemand een suggestie hier, maar het lijkt me toch dat ik niet de enige ben met dit probleem. Ik heb inmiddels een update gedaan van MS Office van SP1 naar SP3 en ook dit leidt niet tot het gehoopte resultaat.

Sorry voor het bumpen van deze topic, maar ik ben dringend op zoek naar een oplossing...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan