een vraag over het vastlopen van mijn pc

Status
Niet open voor verdere reacties.

sytan

Nieuwe gebruiker
Lid geworden
15 okt 2007
Berichten
2
beste helpmij medewerkers,

Als ik een game doe, dan valt mijn pc soms na een uur soms na 2 minuten al uit. mijn pc word niet tewarm en ik heb ook geen virusen of andere pop ups of spyware ofzo(ik heb norton antivirus en als die mijn pc scanned vind die niks). als ik in mijn logboek kijkt herhaalt de fout:

De server {F3A614DC-ABE0-11D2-A441-00C04F795683} heeft zich binnen de vereiste termijn niet bij DCOM geregistreerd.

Zie Help en ondersteuning op http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp voor meer informatie.

Ook komt de waarschuwing:

Windows heeft het register van gebruiker PRIVE-A7603F11C\Janny opgeslagen hoewel een toepassing of service tijdens de afmelding van het register gebruikmaakte. Het geheugen voor het register is niet volledig beschikbaar. Het register wordt uit het register verwijderd wanneer het niet langer in gebruik is.

Dit wordt mogelijk veroorzaakt door services die als een gebruikersaccount actief zijn. Probeer om de services zodanig te configureren dat deze als LocalService- of NetworkService-account worden gestart.

Zie Help en ondersteuning op http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp voor meer informatie. steeds terug.

voordit alles had ik de foutmelding:

De volgende opstartstuurprogramma's zijn niet geladen:
i8042prt

Zie Help en ondersteuning op http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp voor meer informatie.

Maar ik heb deze al gefixed door overbodige drivers van mijn toetsenbord en muis uit te zetten,maar misschien dat het er temaken mee heeft.

Dit vind ik een heel irritant probleem, en ik hoop dan ook dat jullie me kunnen helpen,

groetjes frank:p
 
Lees dit eens.

Over welk besturingssyssysteem praten we eigenlijk?

Ook onderstaande al gedaan?

In de geavanceerde opties in systeem, configuratiescherm, bij de opstart en herstelinstellingen de computer automatisch opnieuw opstarten eens uit, dan krijg je een blauw scherm met een foutcode, als de comp vastslaat, uitgaat of reboot, en zet die hier eens neer.

Ook in te stellen, bij een opstart, door F8 in te toetsen in/na het biosbootscreen, en dan voor de optie te kiezen, "automatisch opnieuw opstarten bij een systeemcrash uitschakelen".
 
Je praat over DCOM meldingen, en je praat over gamen.
Heb je bepaalde standaard-services uitgeschakeld (er zijn veel gamers die dat ondoordacht (laten) doen)?
Indien ja, dan kan het daaraan liggen.

M.b.t. die melding over Userenv ("Windows heeft het register van gebruiker..."): download en installeer
UPHClean

Verder heb ik geen duidelijke oorzaak in beeld over je probleem van vastlopen. Vertel ons welke gebruikerssoftware je allemaal op de computer geïnstalleerd hebt staan. Vooral programma's als Daemon Tools, RecordNow etc. kunnen een bron zijn van vastlopers.

Succes,

Tijs.
 
srry voor mijn late reactie,

hm ik heb automatisch opnieuw opstarten bij een systeemcrash uitgeschakelt, op de manier die u zei, een screenshot maken van dat blauwebeeld lukte me niet, maar wel van het beeld erna: het systeem is herstelt van een ernstige fout.

vanochtend kreeg ik opeens een melding die ik nog nooit eerder had gehad: acpi-bios komt niet overeen met de acpi specificatie ik word verwezen naar: http://www.hardware-update.com er komt morgen iemand die 99x zoveel verstand van pcs heeft als mij en hopelijk weet die wat meer te vertellen, ik laat jullie dit weten.

bedankt alvast, ik laat sneller weer van me horen XD
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan