Enquête CMS

Status
Niet open voor verdere reacties.

petergymzaal

Nieuwe gebruiker
Lid geworden
7 nov 2006
Berichten
1
Geachte bezoekers,

Voor onze opleiding Informatica aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voeren wij een onderzoek uit naar Content Management Systemen (CMS) en het gebruik van CMS via mobiele apparaten, zoals PDA's.

Voor dit onderzoek hebben wij o.a. een enquête gemaakt waarmee wij extra informatie wiillen verkrijgen over het gebruik van een CMS.

Wij zouden het erg op prijs stellen als u deze enquete in wilt vullen en eventueel door zou willen sturen naar collega's en/of klanten die werkzaam zijn binnen de IT sector.

Als bonus verloten wij onder alle inzendingen een heerlijke taart! Hiervoor dient u als laatste vraag uw e-mailadres op te geven. Dit is natuurlijk niet verplicht. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om contact met u op te nemen wanneer u in aanmerking komt voor de taart.

De enquête is te vinden op:
http://enquete.wouthoogveld.nl

Met vriendelijke groet,

Peter Zaal
namens projectgroep 4, minor webtechnologie
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Wij zouden het erg op prijs stellen als je even de huisregels doorneemt. Het plaatsen van enquête's is niet toegestaan. Je kan wel een verzoek indienen bij bestuur@helpmij.nl. om te mogen plaatsen. Mod wordt ingelicht om deze voorlopig te verwijderen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Link verwijderd, en topic gesloten, totdat akkoord komt van bestuur@helpmij.nl

Dan wordt topic heropent en link terug gezet.;)
 
Het topic is weer open, het bestuur heeft geen bezwaar tegen de enquette.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan