Forum upgrade met downtime 20 en 21 oktober 2023

Helpmij.nl

Algemeen Helpmij.nl account
Lid geworden
8 sep 2000
Berichten
671
Hallo allemaal,

We gaan het forum upgraden naar nieuwe forumsoftware genaamd Xenforo. Hiervoor zijn achter de schermen vele testen geweest en we hebben alle belangrijke functionaliteit van het forum overgenomen.

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober zullen we de overgang verzorgen naar de nieuwe software. Dit houdt in dat het forum tijdens de overgang niet beschikbaar is totdat de migratie is afgerond. We hopen de tijd zo kort mogelijk te houden, maar hebben tijdens testen wel twee dagen nodig gehad om de overgang te realiseren. We willen rond 07:30 op 20 oktober starten.

We hopen jullie op 21 oktober aan het einde van de dag te ontmoeten in een nieuw jasje, eventuele zaken die vanaf dan niet goed werken, of die missen mogen jullie in het feedback forum plaatsen. Heb je problemen met inloggen of kom je niet op het forum na de overgang, dan kun je ons mailen op beheer @ helpmij.nl (als je wel kan inloggen en toegang hebt tot het forum, gebruik dan het feedback forumdeel of stuur een privé bericht naar een beheerder).
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Bij deze een herinnering voor iedereen, morgenochtend rond deze tijd starten we met de werkzaamheden en zal het forum niet toegankelijk zijn.
 
Terug
Bovenaan Onderaan