Ghost

Status
Niet open voor verdere reacties.

gillex

Gebruiker
Lid geworden
28 feb 2004
Berichten
87
Bij het proberen te maken van een back-up via Ghost, is het de bedoeling dat Ghost de PC stopt en Via DOS het Back-up programma activeert.
Ghost doet wel de PC stoppen en opnieuw opstarten echter niet via DOS maar steeds weer via Windows, met gevolg dat geen back-up gemaakt kan worden.
Ik heb ook geprobeerd via de F8 toets in te drukken tijdens het opstarten, echter de pijltjes bij het dan verschijnende menu laten zich niet verplaatsen, met gevolg dat de PC vervolgens via Windows doorstart.
Weet er soms iemand wat hier niet goed zit?

Alvast bedankt,
Gillex
 
Uit je verhaal maak ik op dat je dus al een ouder versie van Ghost hebt. Met opstarten in DOS worden er dus geen stuurprogramma's voor muis en toetsenbord meegeladen. Daarom reageerd het pijltje niet. Je zou eens kunnen proberen om eerst met een opstartdiskette op te starten en dan de Ghost CD. Wat mooier zou zijn als je Ghost vanaf versie 9 kunt gebruiken. Hiermee maak je je Back Up gewoon onder windows, en met dezelfde CD kun je (indien nodig) de boel Recoveren. Ditzelfde gaat trouwens ook met Partition Magic 7 van Powerquest. (Powerquest is later overgenomen door Symantec)

Succes :thumb:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan