groot probleem

Status
Niet open voor verdere reacties.

1marcel

Gebruiker
Lid geworden
9 jan 2002
Berichten
782
help......

bij updaten van ms is alles mis gegaan.
ten eerste duurde dit bijna 3uur, kon niet afsluiten en heb toen stroom af gedaan.
Verolgens bij opnieuw opstarten ging alles mis , kon niet meer in windows komen.
Als redmiddel heb ik xp erop nieuw opgezet (geen format)
Dit lukt nu aardig , maar alle oude mappen zijn haast niet meer te bereiken ook oude programma,s doen t niet allemaal zoals norton.
ben nu de kluts helemaal kwijt.
iemand een tip?
 
Als je windows erover heen installeert kloppen je registerverwijzingen naar de programma's niet meer. Die moet je dan weer opnieuw installeren.
 
Dat je oude programma's niet meer werken is niets meer aan te doen. Je kan je er maar beter bij neerleggen en opnieuw beginnen met installeren. Je kan nu eenmalig de mappen waar oude programma's in staan verwijderen door de map te selecteren en delete te drukken, zo maak je weer wat ruimte vrij.

Je oude bestanden, ('mijn documenten' etc.) kan je nog wel redden door in 'veilige modus' op te starten en als 'administrator' in te loggen. Je kan dan alle mappen nog wel in. Dit kan alleen als je niet geformatteerd hebt of je bestanden op een andere schijf staan. Zoek de map op en probeer erin te komen. Krijg je een melding dat je er niet in mag, klik dan rechts op de map en ga naar de tab "beveiliging". Voeg daar als gebruiker "administrator" toe en vink overal 'toestaan' aan. Ga de map in en sleep of kopieer je bestanden naar een map waar je via Windows XP (dus niet in veilige modus) gemakkelijk in kan

edit: mm, net te laat met posten :p
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan