Half Life 2 nu zonder kopieerbeveiliging...

Status
Niet open voor verdere reacties.

gezina

Inventaris
Lid geworden
27 apr 2001
Berichten
12.948
Half Life 2 nu zonder kopieerbeveiliging
Valve kiest voor gebruiksgemak


De makers van het spel Half Life 2 blijven vlijtige liesjes. Nadat eerder al een grote multiplayerpatch en een SDK verscheen is er nu alweer een nieuwe patch. De kopers van Half Life 2 zullen heel blij zijn met het belangrijkste effect van deze patch: na installatie van de patch wordt de kopieerbeveiliging 'Securom' buiten werking gesteld. Veel gebruikers klaagden na aankoop van Half Life 2 over compatibiliteitsproblemen van het spel met hun hardware. Aldus een bericht op breekpunt.nl

Wanneer Half Life 2 wordt geinstalleerd, dan is daarvoor een verbinding nodig met het online platform Steam. Hierdoor is de legaliteit van het spel met grote zekerheid vast te stellen waardoor de kopieerbeveiliging eigenlijk overbodig is. Tot nu toe tenminste want Valve moet er nu ook wel achter zijn dat de online identificatie van Half Life 2 inmiddels gekraakt is. Valve heeft daarom ervoor gekozen om de spelers meer gebruiksgemak te bieden en heeft de kopieerbeveiliging daarom verwijderd.

Verder richt de nieuwe patch zich vooral weer op de multiplayer mode: Half Life 2 Deathmatch. Er worden weer een groot aantal problemen verholpen. Verder moet de patch ook een bijdrage leveren aan betere prestaties van het spel.

Valve
Steam
Overzicht bugfixes

Eerder op Helpmij
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan