halflive 2

Status
Niet open voor verdere reacties.

peterneijts

Gebruiker
Lid geworden
26 mrt 2002
Berichten
370
Weet iemand iets nieuws al over halflive , wanneer het uitkomt bijvoorbeeld. Ik hoor al een tijdje niets meer
 
Over wanneer het uitkomt durft niemand meer iets te zeggen :D :eek: De makers zeggen ergens in September (maar dat zeiden ze vorig jaar ook ;) :p)

Half-Life 2 tussen midden en eind september in de winkels? Volgens het laatste interview met Gabe Newell wel. In het gesprek met Half-Life Source zei Gabe dat Vivendi begin augustus gaat beginnen met het persen van de CDs. Ergens is september zou het spel in de winkels moeten liggen.

According to recent conversations we've had with Valve's Doug Lombardi, Half-Life 2 will be passed on to publisher Vivendi for final mastering and duplication within days for it's early August target. The official appearance will make store shelves sometime in mid to late September.

De zomer duurt tot 21 september. Als het spel voor die tijd uit is, heeft Valve zich niet te positief uitgelaten met de uitspraak "Het spel komt in de zomer uit".

Misschien kan het aftellen binnenkort weer beginnen

Bron: http://www.hl2.nl/
 
Het is de bedoeling dat Valve (de makers van Half-Life2) Half-Life2 deze maand afmaakt en opstuurd naar Vivendi, de publisher van Valve. Dus Half-Life2 zou deze maand GOLD moeten gaan.

Echter is het maar de vraag hoe snel Vivendi het spel daadwerkelijk released.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan