Hardware detectieprobleem na sysprep

Status
Niet open voor verdere reacties.

frisotrip

Gebruiker
Lid geworden
7 okt 2007
Berichten
28
Hallo

Ik heb een immage gemaakt van een HP systeem die we veel uitleveren aan klanten. Nu blijkt dat de systemen die gemaakt zijn m.b.v. die image de hardware detctie niet meer werkt. Nieuwe monitoren, andere usb apparaten niets wordt ontdekt.

Ik ben er achter gekomen dat de manier van sysprep die ik gebruikte waarschijnlijk de oorzaak van dit alles is. Bij de foute immage gebruikte ik de knop fabriek van sysprep om een nieuw geinstalleerde pc van een o.s. een nieuwe SID te voorzien. Nu gebruik ik verzegelen en is het prbleem niet meer aanwezig.

Nu is mijn vraag: is er een mogelijkheid om de pc's die voorzien zijn van de oude immage te repareren zodat de hardware detectie het wel weer doet. Anders moeten denk ik al die systemen opnieuw worden geinstalleerd.

b.v.d. voor jullie rectie

Friso:thumb:
 
Dit lijkt mij zodanig specialistisch, dat je er mogelijk niet aan ontkomt om de producent van de imagesoftware te consulteren.
 
Hmm, volgens mij is het het makkelijkst om de nieuwe image via een multicast te distibueren. Dan weet je zeker dat het gaat werken.

Wat je kunt doen is sysprep draaien op een pc die voorzien is van de oude image en deze daarna weer opnieuw op te starten. Dan gaat hij ook alle hardware weer zoeken. Er zit echter een limiet aan het aantal keren dat je sysprep kunt gebruiken, dus de beste optie lijkt me gewoon het distribueren van de nieuwe image via multicast. Dan weet je zeker dat het goed werkt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan