Help probleem met DLL?

Status
Niet open voor verdere reacties.

navavista

Gebruiker
Lid geworden
19 feb 2008
Berichten
77
Hoi allemaal,

Wat zijn dll files eigenlijk? Waarvoor dienen ze eigenlijk en zijn ze belangrijk? En wat is het verschil tussen dll files en ddl files.
Want telkens als ik mijn windows xp cd in mijn pc zet en ik doe scannow, zegt ie dat hij mijn dll files niet kan vinden of traceren, houdt dit in dat er een aantal van deze dll files ontbreken of is het iets anders. Wat houdt dat in moet ik zo'n dll file dan gaan extra downloaden? En kan dat ook te maken hebben met de problemen die ik nu ondervindt?
Wanneer ik bijvoorbeeld realplayer opstart kreeg ik steeds een melding van een handtekening fout flvff.dll Ik heb dit verandert naar flvff.ddl.
Dit advies heb ik ooit eens gekregen, kan dit geen kwaad en waar staat deze file voor?

Alvast bedankt voor alle moeite en hulp.
 
Laatst bewerkt:
Dank je wel voor deze link. Ken je misschien een site waarbij je gratis DLL files kan laten fixen en repareren. De meeste zoals registry fix dien je voor te betalen, alleen weet ik dat je ook gratis versies heb die niets onder doen ten opzichte van de betaalde.
 
Klik

De .dll extentie hernoemen in .ddl zal dus wel het zelfde effect hebben als het bestand verwijderen. Dat is maar een gok. Ik vond al snel een site waar dit bestand gecontroleerd kan worden. Misschien heb je er wat aan. http://www.programchecker.com/file/35639.aspx Het lijkt me voor de hand liggen dat je Realplayer even opnieuw probeert te installeren omdat die .dll met dit programma meekomt. Scan je ook op spyware? Je vraagt je eigenlijk af waarom de .dll niet origineel meer is.

Bekende sites waar je dll bestanden kunt downloaden zijn:
http://www.afreedll.com en http://www.dll-downloads.com

Je kunt meer informatie vinden over de opdracht Sfc /scannow in de volgende pagina: http://www.limconsult.nl/modules.php?name=News&file=article&sid=8
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan