Help!!!!!!!!!!waar zijn mijn bestanden???

Status
Niet open voor verdere reacties.

wimbre

Gebruiker
Lid geworden
27 mrt 2001
Berichten
588
Hallo,

Gisteren startte mij xp machine niet meer op en heb ik dus via herstelbeheer een herstelpunt teruggezet van de dag ervoor.

Helaas hielp dat ook niet en heb ik dus gekozen voor een herstelpunt in februari 2006.

Duurde heel lang (hele avond) maar nu start hij weer op.

Opgelost dacht ik.....!@#$##@#$%.

Nu heb ik het programma van de belastingdienst in aparte mappen (1 per persoon) geinstalleerd en vervolgens de aangiftes ingevuld.

Wat blijkt nu, de mappen staan er gewoon, ook de mappen die ik pas heb aangemaakt
maar de data is weg!!!!

Ik dacht dat zo'n herstelpunt de "eigen bestanden" met rust liet.

Weet iemand wat ik hier aan kan doen?

BVd

Wim
 
Je kan proberen het herstelpunt ongedaan te maken en een ander oplossing te zoeken als je pc dan niet meer start. Het is ook aan te raden om belangrijke gegevens op een aparte schijf op te slaan en niet op de schijf waar het OS op staat.
 
Ik heb uiteindelijk (na meerdere eerdere herstelpunten gedaan te hebben) het 1e herstelpunt gekozen en nu zie ik geen herstelpunten meer dus ik weet niet hoe ik deze ongedaan kan maken.
 
Een herstelpunt zal enkel systeembestanden back-uppen, zoals het register, maar geen data, dus via herstelpunten kan je geen data terughalen. De eerste vraag is hoe het komt dat die data verdwenen is, en het eerste vermoeden is dan een virus, dus begin met een virusscan. Dan kan je proberen je data terug te halen, maar hiermee kan ik je niet echt verder helpen, dat is voer voor andere specialisten (die zijn er vast op dit forum). Volg de raad van Road Dogz in eerste instantie op, en maak een D:-drive die je gebruikt voor de data, en, natuurlijk, maak een back-up van je belangrijke bestanden (Windows BU, True Image, Norton Ghost, ...); Je kunt ook de map "mijn documenten" verplaatsen naar de D: door rechts te klikken op de map "Mijn documenten", dan eigenschappen te keizen en dan verplaatsen.

Jan
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan