HTTPS Niet volledig

Status
Niet open voor verdere reacties.

computerhelper

Gebruiker
Lid geworden
13 jun 2012
Berichten
123
Beste Helpmij,

Ik heb een goed functionerend SSL-certificaat en heb dat ook goed geïmplementeerd, maar het groene slotje verschijnt niet. De oorzaak hiervan is dat er een onveilig http request wordt gedaan, te noemen naar favicon.ico. Als ik dat favicon.ico eens bestudeer krijg ik dit:

Code:
Mixed Content: The page at 'https://exchange.soundrevision.nl/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure favicon '[U]http://parked-domain.org/[/U]'. This content should also be served over HTTPS.
. Dit betekend dat de server dit onvindbare favicon.ico bestand opent en het ergens naar linkt of ergens vandaan komt. Kan ik dat virus/spam/hack verwijderen. Want naar mijn inziens is ''parked-domain.org'' Ongewenst! Dit is gewoon een normaal en betaald domein. Ten slotte hoop ik dat jullie me uit de brand kunnen helpen, ik heb wat plaatjes toegevoegd zodat het duidelijk is waar ik het over heb.

Knipsel.PNG

Knipsely.PNG

Knipsel.PNG

Website in kwestie: exchange.soundrevision.nl

Ik wens jullie nog een fijne avond :)
 
DNS cache van je computer al eens gereset?
 
En heb je een favicon.ico bestand neergezet in de hoofdmap van die website?

Overigens: Als ik https://exchange.soundrevision.nl/ open dan krijg ik helemaal geen webpagina en ook geen foutmelding te zien, maar een mappenstructuur te zien waar in de submap images een favicon.ico bestand staat. Je hele website lijkt nu niet goed te werken, mogelijk een nietwerkende php, mogelijk het ontbreken van index.htm etc.

Tijs.
 
Het is opgelost, ik heb de hele server geformatteerd, dns geflusht en opnieuw ingesteld. Ten slotte heb ik de mappenstructuur opnieuw gemaakt en de twee applicaties geherinstalleerd;

1) Wordpress (Loopt nu volledig via SSL)
2) Afterlogic Aurora (Loopt nu ook via SSL)

Bedankt voor je hulp :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan