Installeren XP

Status
Niet open voor verdere reacties.

Waksie

Nieuwe gebruiker
Lid geworden
26 dec 2007
Berichten
3
Heb hier een Toshiba laptop met een cd-rom station dat niet meer werkt. Heb er een extern via usb op aangesloten. Wilde Xp opnieuw installeren. Alles ging goed tot na de partitionering. Wanneer hij nu wil installeren vraagt hij elke keer naar de cd-rom. Wanneer je dan entert, zegt hij dat hij aan de cd-rom niet aankan. Maw hij erkent de usb-poort nog niet. Heb op een andere computer al gezocht om een systeemdiskette te maken en het zo evnetueel te proberen, maar vind niet waar ik dat kan doen.
HELP
 
Welicht in de bios Boot on USB of Boot on other device op enable zetten, kan soms wel, soms niet, even zoeken
 
Wat je kunt doen is het volgende, ga eerst naar bootdisk.com voor een opstartdisk. Maak dan eerst 2 of meer partitite aan op je laptop, waarvan de laatste partitie ongeveer 1Gb wordt en geformateerd is als Fat32. Kopieer dan vervolgens de hele inhoud van je cd naar deze laatste partitie. En probeer dan van deze partite af te installeren.
 
Heb opstartdiskettes (6) geïnstaleerd, maar na het lezen van de laatste diskette vraagt hij terug om de cd-rom met Windows XP in het cd-romstation te steken. Krijg de kans niet om te partitioneren. Hij blijft de USB poort niet herkennen. Tijdens de installatie van die opstartdiskettes zie je wel onderaan dat hij de stuurprogramma's installeert.
 
Kun je de speler niet met een andere verbinding RS of zo verbinden met de laptop?
 
Drive heeft enkel een usb uitgang. Bestaat er mss een adapter usb-rs232 of usb-pcmcia?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan