kan geen Norton intstalleren

Status
Niet open voor verdere reacties.

timcos1987

Gebruiker
Lid geworden
29 jun 2006
Berichten
23
Hoi,

ik heb sinds enkele dagen problemen met mijn laptop. Norton was verlopen dus ik heb via de symantec site een nieuwe licentie gekocht. (norton internet security 2007), nu ik hem wil installeren pakt ie eerst alle bestanden uit, maar daarna krijg ik een fout melding van Windows, zie plaatje... Ik heb alles al geprobeerd (denk ik:)) en ik weet niet meer wat ik moet doen. Ik heb dus nu ook geen antivirus meer omdat ik eerst de oude norton eraf hebt gegooid, er zitten nu geen virussen meer op, ik heb een online virusscan uitgevoerd.

Wie kan me helpen??

bedankt, Tim
201242673.jpg
 
Laatst bewerkt:
oke, bedankt voor de tip, maar als ik dat programma opstart krijg ik weer een foutmelding, de zelfde als op de foto en hij gooit 'm eruit...help...
 
Je verwijdert eerst dus de oud Norton versie, en als dat gebeurt is is het heel simpel: Installeer dan een gratis virusscanner, zoals avg free of antivir. Ze zijn gratis en vele male beter dan die Norton rommel. Je kunt dat eigenlijk geeen beveiliging noemen, je pc is er eerder onveilig van. Norton doet gewoon alsof hij iets doet. Het enige dat die goed kan is je pc ver*****n.:)
 
Je kan ook proberen om alles handmatig te verwijderen van norton. Je start gewoon op in veilige modus, en dan verwjder je in de program files map de map van norton, en dan laat je eventueel nog een registry cleaner scannen om zeker te zijn dat alles weg is.
 
kijk, het probleem is niet dat norton eraf moet, deze is er nl. al helemaal af... Er zit kennelijk een fout in Windows waardoor ik de meeste programma's niet kan installeren, waaronder dus ook Norton...
 
O sorry, ik had bericht nog niet goed gelezen:eek: . Maar probeer is te scannen met deze register cleaners: (in de hoop dat je ze krijgt geinstalleerd)

http://www.freedownloads.nl/RegScrub.htm

http://www.ccleaner.com/download/

Als je geen van deze krijgt geinstalleerd, probeer danis de online scanner van panda:
http://www.pandasoftware.com/products/activescan?NRMODE=Published&NRORIGINALURL=%2factivescan%2f&NRNODEGUID=%7b3B202047-35D4-4DA2-B310-B1DBEC2971F2%7d&NRCACHEHINT=Guest

Als dit ook niet lukt, kan je nog met systeemherstel proberen. Helpt dit dannog steeds niet, zal het windows herinstalleren worden.
 
Hoi,

bedankt voor de tips, ik heb die programmatjes geinstalleerd en uitgevoerd, maar het pronbleem blijft bestaan... Ik heb zelf Panda eral opgezet, die had ik nog op CDrom... Maar het blijf nog steeds vervelend dat ie bij sommige intallaties 'm er uit klapt. Wat ik nu ook merk, is dat bij sommige websites hij de inhoud niet goed laadt... Bijv. www.klm.nl zie ik de bar boven voor de helft en ik kan ik bijna niks aanklikken... Ik heb bijna alle spyware, reg en antivirus cleaner nu gehad, volgens mij zit het niet in de reg, maar toch diep in windows :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan