Krijg zomaar een webcambeeld op mijn scherm

Status
Niet open voor verdere reacties.

sarifu

Gebruiker
Lid geworden
10 apr 2009
Berichten
39
Hallo,

Ik stond net even raar te kijken, ik ben aan het surfen op internet en opeens krijg ik een webcambeeld te zien met 2 jongens, in het scherm stond remote spy. Ik kon het scherm zelf niet weg klikken, opeens kijken de 2 jongens raar en vlop het beeld weg.

Nou weet ik niet of ik gehackt ben of dat het spyware is? Ik had skype wel aan staan, maar dan moet ik het toch accepteren? en ik kan dan het beeld weg klikken...Dit leek niet op skype?

En als ik een hacker op mijn pc heb, hoe kom ik daar achter en hoe krijg ik het er af?

Vriendelijke groet
 
Hoi

ik denk(weet zeker want ik had het ook) dat het te maken heeft met die nieuwe campagne waar de overheid mee begonnen is over het veilig surfen op het internet.;)
Geen zorgen om maken....
Dit wordt geopend op sites om jou te waarschuwen hoe je om moet gaan met je gegegevns op het WWW
 
Laatst bewerkt:
Oke ik hoop het dan, ik krijg verder geen melding van dat het van de overheid is? gewoon een scherm met 2 jongens er op, een chinees en een blanke, trekken een gekke bek en verdwijnen weer....Ik kan het niet weg klikken..Had jij het zelfde filmpje???
 
yep...
Je ziet dan ook een muis over je scherm....
Ik kreeg hem op marktplaats.nl.
Ze doen dan net alsof ze jou pc overgenomen hebben.
 
Laatst bewerkt:
Ja dat klopt.....Vaag dan dat het niet word weergegeven dat het van de overheid is...Maar ik bedank je voor je info...zorgje minder haha
 
Nu weet niet zeker omdat ik tegelijkertijd ook met wat anders bezig was maar volgens mij stond logo van postbus51 onder in schermpje...

In iedergeval ..het is niets om je zorgen om te maken.
 
"Ik stond net even raar te kijken, ik ben aan het surfen op internet en opeens krijg ik een webcambeeld te zien met 2 jongens, in het scherm stond remote spy."

Als je voldoende bent afgedekt door spy/spam/virus beschermers en een adekwate firewall hoef je niet te schrikken van dergelijke boodschappen - vergelijk het maar met de agresieve reclame via email over viagra ). Niks engs ... wegklikken en overgaan tot de orde van de dag :thumb:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan