Laptop (Acer) Start niet meer

Status
Niet open voor verdere reacties.

ekimike86

Gebruiker
Lid geworden
5 mei 2006
Berichten
166
Hoi,

Enkele weken geleden is mijn computer vermoedelijk gecrasht en ik heb nu de vraag of jullie dat kunnen bevestigen. Het verhaal is als volgt.

Mijn telefoon ging op een gegeven moment terwijl die naast mijn laptop, een acer aspire 1622 LM van nog net geen drie jaar oud, lag. Boxen stonden aan en het welbekende irritante getik door de boxen klonk. Ik drukte op opnemen + op speaker zetten en het geluid bleef uiteraard doorgaan. Na enkele momenten bedacht ik dat het vast niet goed kon zijn dus pakte ik de telefoon maar op. Toen ik ophing merkte ik dat de laptop helemaal niets meer deed dus drukte ik deze uit via de power knop. De laptop startte toen helemaal niet meer op.

Ik heb de laptop naar een computerboer gebracht, deze heeft echter laten weten niet te snappen wat er aan de hand is. Ik zal er wel bij vermelden dat ik weinig hoop op deze man had gevestigd. Zo gespecialiseerd kwam hij niet op mij over. Hij zei in ieder geval dat het niet aan de voeding lag, maar dat had ik zelf ook wel begrepen.

Mijn vraag is nu of jullie weten wat er aan de hand kan zijn en wat ik er mee moet doen Ik wil de pc best opsturen naar acer (al kost me dat echt heeeel veel geld, zelfs voor alleen onderzoeken) maar dan moet ik zeker weten of de pc gemaakt wordt en tegen welke kosten. Ik heb al niet zoveel goede ervaring met de klantenservice van acer daar ze de vorige keer mijn laptop zomaar hebben gemaakt en een x bedrag aan euro's vroegen terwijl ze mij nooit om een bevestiging voor reparatie hebben gevraagd.

Mijn hoop is op jullie gevestigd! groeten,

M. de Wildt
 
Wat gebeurt er precies wel en wat niet wanneer je de laptop aanzet?
 
Batterij uit de laptop halen en dan de voeding aansluiten.
Dan laptop aanzetten......
wat doet de laptop dan.
 
op vraag 1. Laptop doet niets. Stil. Led lampje onder de powerknop wordt groen and thats it. Eindelijk is de computer zo stil als hij moet zijn, maarja ... nu kan ik er dus niets mee

vraag 2/opmerking 2: heeft geen zin. Had ik algeprobeerd. Daarna gaat (bij mij in de familie en omgeving) een Acer batterij niet langer dan een jaar mee. Bijna alle batterijen zijn leeg op het moment dat je hem van netstroom haalt. Je kan nog maar een paar seconden computeren. Waardeloze batterijen bij die Acer laptops!
 
en heeft er iemand al een briljant idee voor mij in de aanbieding :thumb: ?
 
Het schijnt aan het uit einde van de adapter te liggen, weet even niet hoe dat heet. In ieder geval de plug-in waar de plug in de laptop gaat. Duidelijk?

Daar dit op het moederboord vast zit gesoldeert is het onvervangbaar en dus einde laptop wat mij betreft. Denken jullie daar net zo oveR?
 
een handig persoon kan dit wel vervangen.....
laptop is toch niet meer te gebruiken...
dus wie niet waagt......
 
een handig persoon kan dit wel vervangen.....
laptop is toch niet meer te gebruiken...
dus wie niet waagt......

ja maar als ik niet win, heb ik geld in een pc gestoken die ik niet meer kan gebruiken terwijl ik het in een nieuwe had kunnen steken :) blijft lastig :)
 
zo'n stekkertje kost 2 euro.
niet iemand in de famillie die handig is met een soldeerbout.
 
2 instalateurs dus dat moet kunnen, alleen de behuizing van je laptop halen kan betekenen dat het heel geforceerd moet en dus niet meer terug te zetten is, nietwaar? Het zit niet op de meest handig plaats
 
Mijn acer haal ik met zes schroefjes helemaal uit elkaar.
 
Ik ga eens goed er voor zitten. Heb in mijn hoofd al redelijk besloten om een desktop te kopen dus kan ik misschien (met de handige jongens) een beetje *****n aan die acer... wel met voorzichtigheid iig.

Ben in ieder geval blij dat al mijn data gered is! :love:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan