Mail probleempje

Status
Niet open voor verdere reacties.

Math Bovens

Gebruiker
Lid geworden
1 jun 2003
Berichten
23
Sinds kort heb ik Windows 2000 geinstalleerd nu moet ik de Firewall Norton internet Security uitschakelen als ik een email bericht met attachment wil versturen bij die andere Windows versies had ik hier geen last van ik heb een versie van NIS 2002 die ik regelmatig upgrade maar het is toch van de gekke dat ik die ieders keer moet uitschakelen als ik wil mailen.
Kan iemand me een tip geven wat ik kan doen om dit op te lossen en deze NIS niet meer ieders keer hoef uit te schakelen.

alvast bedankt
m.vr.gr Math
 
jammer dat saldos er niet is, de internet securityspecialist, bij uitstek, je zou dus de firewall in nis uit kunnen schakelen, en dan zonealarm kunnen downloaden, misschien dat je dan wel mail kunt versturen? http://www.schoonepc.nl/optim/firewall.html
deze is vrij te downloaden.
 
Beetje raar verhaal als ik het zo lees.

Kijk eens even goed bij de instellingen van NIS.
Waarschijnlijk moet je de NIS vertellen dat hij je uitgaande mail MET attachements gewoon door moet laten gaan.

Zou raar zijn als iedereen eerst zijn NIS moet uitzetten om mail te versturen met attachments.
Dus waarschijnlijk is dit een instelling in het programma.
Anders kijk even in de helpfile bij attachments.

Suc6
 
Bedankt voor de tips ik heb deze geprobeerd vooral die laatste op de symantec site maar helaas was dit het ook niet of ik heb iets verkeerds gedaan mijn laatste paardemiddel was NIS er van af kieperen met Norton Utilities schoon maken en de hele handel opnieuw geinstalleerd en nou doet hij het wel.
Kan het soms ook zijn zogauw zoonlief op zijn Hotmail zijn post heeft bekeken en soms nog eens gaat chatten wat ook op deze computer gebeurt daarna gaat het mis of zit ik op het verkeerde paard ik weet het niet maar soms zijn Gates wegen ondoorgrondelijk wat hij met instellingen doet ik heb al zo veel mee gemaakt in al die jaren.
Toch bedankt voor de hulp en als zich het probleem zich weer eens voordoet en ik vind de oplossing horen jullie nog van me

M.vr.gr. Math
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan