Marktplaats advertenties in je website DREAMWEAVER CS4

Status
Niet open voor verdere reacties.

wesley5479

Gebruiker
Lid geworden
12 mei 2011
Berichten
107
Dag Lezer,

Voor een vriend van me heb ik een website gebouwd, Hij is autohandelaar en zijn auto's moeten dus als occasion geplaatst worden op de website.

Elke auto van hem komt natuurlijk ook op marktplaats. Is er een mogelijkheid om zijn advertenties van marktplaats allemaal (het liefst tegelijk) op de website te plaatsen?
Dus als hij een aanpassing doet op marktplaats dat dat dan gelijk ook in zijn website automatisch wordt aangepast?

Groeten
Wesley
 
De kortste klap is via een iframe zijn verkoperpagina tonen, iets ingewikkelder is die pagina "scrapen" met behulp van bijvoorbeeld PHP en de informatie die je nodig hebt uit de HTML-elementen filteren om ze vervolgens in je eigen stijl te tonen.
 
hey Tha devil,

Bedankt voor je snelle reactie. Je hebt me al vaker succesvol geholpen. Dus hoop hier ook uit te komen. Ik zou idd wel graag met de lay-out van de huidige website willen werken. maar dat wordt dus een lastige klus? van dat scrapen heb ik geen verstand. is er geen handige manier? ja luie donder hier lijkt het wel he hihih
 
Ik heb even gegoogled en er is niet een publieke marktplaats API.
Hier: http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/marktplaats-api/83446/
heb ik gelezen dat :
"Ze hebben inderdaad een API, echter deze is niet openbaar, en alleen bedoeld voor grote partners en zal zeker wel wat kosten. "

Dus ik denk dat in jou geval het makkelijkste werkt met een iframe.

Succes!
 
Ik probeer nu gebruik te maken van een iframe met de volgende code:
<div id="apDiv3">
<iframe src="http://marktplaats.nl/" name="inhoud" id="inhoud" width="1200" height="800" scrolling="No" onload="resizeIframe(inhoud)"></iframe>
</div>

Echter is marktplaats beveiligd...kan ik dit dan op een andere manier doen?

Als ik de volgende code gebruik werkt het wel:
<div id="apDiv3">
<iframe src="http://autoharbers.nl/" name="inhoud" id="inhoud" width="1200" height="800" scrolling="No" onload="resizeIframe(inhoud)"></iframe>
</div>

Wat kan en moet ik doen?
 
Laatst bewerkt:
Hey Wesley,

Via google kwam ik op deze post uit, en uhm ik vroeg me af of je dit al hebt opgelost want ik heb hetzelfde probleem ik wil ook producten via martkplaats op de site laten zien.
Ik hoop dat je de oplossing hebt! :thumb:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan