na aanmeldscherm traag

Status
Niet open voor verdere reacties.

rudolf50

Gebruiker
Lid geworden
4 sep 2006
Berichten
5
Heej mijn laptop start gewoon goed op maar na het aanmeldscherm van windows is hij in een keer kei traag en kan het goed een half uur duren voor dat alles geladen is ook als je daarna wat wilt doen duurt dit ******* lang weet misschien iemand waar dit aan kan liggen?

dit is maar af en toe want als ik hem daarna uiteindelijk opnieuw opgestart krijg met beetje geluk werkt hij dan wel gewoon dus ik vind het nogal vreemd

mvg ruud van ham
 
Al eens op virussen gescanned?
Al eens op spyware gescanned?
Welke virusscanner heb je?

(sorry voor al de vragen maar als ik alles al op voorhand moet uitleggen en jij daarna zegt: "had ik al gedaan" dan heb ik me weer suf zitten typen voor niks :p )

James :)
 
heej jah ik heb hem al op virissen gescand
ik heb norton internet security 2006
 
Oke.

Aangezien het probleem waarschijnlijk ergens in je opstartlijst huishoudt, zal het ook kunnen opgelost worden via een controle van je hijackthis logje. Dit programma zegt in een lijst alle opgestartte bestanden (en nog veel meer). Specialisten kunnen dan alle slechte processen of mogelijke oorzaken van die traagheid eruitvissen.

Hijackthislogjes worden niet meer gecontroleerd op helpmij, hiervoor moet je naar een ander forum. (Sorry voor het ongemak).

Hijackthis logjes worden hier niet meer nagekeken, daarom even volgende uitleg. Op nucia kan je terecht voor HJT-logjes. Geef op hun forum wel even een linkje naar dit topic dan hoef je je uitleg niet twee keer te doen.

Lees dit bericht goed door:
http://www.nucia.nl/forum/showthread.php?t=12

Kijk hier voor uitleg Hijackthis:
http://www.nucia.nl/toonhandleiding.php?handleidingid=9

Plaats daarna je Hijackthis log in de volgende sectie:
http://www.nucia.nl/forum/forumdisplay.php?f=38

Vermeld daar ook je probleem erbij.​

James :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan