Norton internet security

Status
Niet open voor verdere reacties.

Marco Jacobs

Gebruiker
Lid geworden
7 jan 2003
Berichten
37
Hallo kenners,

Ik wil jullie graag een [probleem voorleggen waar ik mij groen en geel aan erger. Sinds twee weken heb ik Norton Internet Security2004, hierna NIS, vanaf de Symantec site gedownload en geinstalleerd. Geen enkel probleem. Na de benodigde opstart krijg ik echter steeds twee vensters in beeld en wel de volgende:

1. Er is geen geldige digitale handtekening gevonden voor deze component: Program files/NIS/NISProd.DLL code 1002.2
2. NIS heeft een interne programmafout aangetroffen, code 5007,102.

Dit probleem heb ik via Symantec uitgezet. Het antwoord is: probleem bekend maar er is voorlopig geen oplossing voor. Het is in onderzoek. Gezien de prijs van het produkt verwacht ik een adequate omgang met clienten. Naar mijn mening is dit echter beschamend te noemen. Wat koop ik voor deze benadering. Wie kan hier wat meer over roepen of melden

Graag jullie reactie of mening.

Bij voorbaat dank.

Marco
 
Wachten tot in de ochtend. Volgens mij is Saldos DE Norton specialist!
Ik gebruik NIS 2002 zonder problemen. Ik weet niet hoe je het “fijn” kan afstellen maar de 2002 werkt bij mij goed.
Anders moet je gewon geld terug vragen…Niet goed = geld terug!

Groetjes
Falco
 
NIS 2004

Hallo Saldos,

Erg bedankt voor je tip maar er verandert niets. Ik krijg nog steeds de meldingen. Met code 5007,102 geeft hij bij mij ook niets aan over "license object" maar over een interne programmafout. Wel geeft hij bij de andere foutmelding(1002,2) aan dat er geen digitale handtekening voorhanden is.

Volledigheidshalve laat ik je nog weten dat ik ook Norton Clean Sweep 2002 op de PC heb, als mede Zone Alarm Pro als firewall. Norton antivirus 2002 heb ik voorafgaand aan de installatie van NIS 2004 gedeinstalleerd.

Ik hoop dat je me nog een tip kunt geven.

Bij voorbaat dank.

Marco
 
NIS 2004

Hallo Saldos,

Nogmaals bedankt voor je tip. Ik kan helaas NIS 2004 niet meer deinstalleren vanuit het configuratiescherm.
Er komen allerlei errors te voorschijn.(bv 2235) Zou het een probleem kunnen zijn dat ik op een andere schijf(dus geen partitie) NAV 2002 nog heb staan onder Windows 2000. Overigens begint de computer ook om de haverklap af te slaan en NIS 2004 toont een scherm dat er problemen zijn met de licentie. Van Symantec hoor ik ook maar niets. Ik weet het eigenlijk niet meer zo.

We blijven proberen.

Groet,

Marco
 
NIS 2004

Hallo Saldos,

Bedankt voor de link maar er staat uitdrukkelijk vermeld dat deze tool NIS 2004 niet deinstalleerd en en als je dat toch doet er errors komen.

Marco
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan