nwe laptop op router zetten

Status
Niet open voor verdere reacties.

kreemers

Gebruiker
Lid geworden
17 okt 2000
Berichten
632
hallo,

heb een gewone pc - en een "oude" laptop welk door kennis op de router gezet zijn.
NETGEAR - gekocht via ziggo een jaar op 2/3 terug via actie van ziggo.

nu heb ik een nieuwe toshiba laptop gekocht, maar hoe zet ik die ook actief zo dat ik ook op die laptop op internet kan. ik heb ( kan ze niet vinden) geen inlog gegevens meer.

is het mogelijk het bestand te verwijderen en beide pc's opnieuw aan te melden - zo ja hoe ga ik dan stap voor stap te werk.
weet wel de vorige keer is dit voor mij gedaan omdat ik er geen weet van heb. nu wil ik het met de juiste info zelf gaan proberen te doen.

ik hoop dat iemand mij op de perfecte wijze kan helpen. maak ik er gelijk een print van zo dat ik het de volgende keer zeker zelf kan.

groet
 
Hallo Kreemers. Je moet of kunt eerst je netwerksleutel achterhalen van je computer. Dat is wel zo makkelijk anders gaat het moeilijk en moet je alles opnieuw instellen.

Lees hier hoe je dat moet doen.
http://www.allesoverdraadloosintern...haal-het-wachtwoord-van-uw-draadloze-netwerk/

Kan wel een hele hoop gaan typen, maar dat is natuurlijk niet handig. Hier lees je verder over je router draadloos. Ik neem aan dat je die hebt. En volgens mij alles over netgear. Tip: Schrijf goed op wat je doet.

http://www.allesoverdraadloosinternet.nl/router/router-instellen/
 
hallo programma geinstalleerd, maar krijg GEEN keys te zien > scherm blijft leeg.
verder zegt AVG dat hij het progr niet vertrouwd.

wat nu?
 
als ik het goed begrepen heb, moest ik dat prog je op mijn laptop zetten, maar dat werkt niet. wat nu?
 
Ik heb nog eens gekeken of het op een ander manier gaat. Hierbij een voorbeeld (klik op de link). Onderin op die pagina zie je een vakje met tekens weergeven. Voor windows 7, maar heb je vista dan is het denk ik vergelijkbaar, het gaat om die sleutel.

Nu doe je dat bij je eigen computer. Wederom schrijf alles op.

http://www.websonic.nl/pctips/windows7/draadlozenetwerkenbeheren.php

Vink dat vakje eens aan. Als het goed is zie je eerst alleen bolletjes, maar als je dit dus aanvinkt dan komen err letters en/of cijfers te voorschijn. Schrijf deze eens op dat is de code die je moet hebben strak voor je laptop om verbinding te maken, dus het wachtwoord. Dit zou dan zo moeten kunnen.
 
hallo,

ik heb op mijn oude laptop de virusscanner uit gezet en toen het progje laten lopen en daar kwamen de cijfers en letters - deze op nwe laptop geplaatst en hoi hoi het internet doet het.

HEEL ERG BEDANKT VOOR DE INFO.
 
Aha dat is een leuke melding. Goed gedaan dus toch en good luck. Hier hebben anderen ook wat aan. Bedankt voor de terugkoppeling. :thumb:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan