ongeldige instalatie kopie van Google?

Status
Niet open voor verdere reacties.

desilee41

Gebruiker
Lid geworden
21 feb 2011
Berichten
7
Hi, ik krijg de laatste dagen steeds een berichtje dat ik een ongeldige instalatie kopie heb van Google. Dit bericht verschijnt te pas en te onpas als ik aan het internetten ben. Ik heb geen idee wat dit bericht betekend, heb de laatste tijd niets ge instaleerd op mijn pc. Het bericht luidt als volgt. ongeldige instalatiekopie c:\progra1\google, niet geschikt voor windows of bevat een fout.
Zou U mij kunnen adviseren hoe ik dit kan oplossen? Alvast bedankt, met vriendelijke groet, Desilee.
 
Ik snap niet hoe dat kan want je instaleerd google niet of heb je google chrome?
 
hi, ja idd heb ik op google gekeken voor meer info, kon het niet vinden. Daarom mijn vraag hier zo op het forum. Ik heb geen google chrome, ik had wel google earth ge installeerd, maar dat heb ik vandaag verwijderd van mijn pc. Helaas heeft dit ook niet geholpen de problemen op te lossen. mvg, Desilee
 
ps: er staat als bericht, auto exe ongeldige instalatie kopie , en dan wat ik hierboven al heb geschreven... geen idee hoe dit nou zo de afgelopen dagen steeds weer verschijnt tijdens het internetten.. alvast thanks voor je advies : )
 
Ik zal nog wel even nadenken voor een oplossing maar het wordt moeilijk denk ik.
 
ongeldige instalatie van google?

hi thanks voor jullie tips. Ik heb die scan gedaan via de link. Er zaten idd veel infecties op mijn pc, het schoonmaak programma heeft bijna alles verwijderd. Op 14 errors na, dan zou ik het programma moeten kopen om ook die errors te verwijderen.
Maar helaas tijden s het op nieuw starten van de pc, weer de melding van ongeldige instalatie van google, pffff, weet het ook niet hoor. Mss helpt het als ik het volledige bericht hieronder op schijf?
C:program~1 google\google3\goec62 1 Dll is niet geschikt voor windows of bevat een fout. Probeer het programma opnieuw te instaleren met behulp van het oorspronkelijke instalatie media..
groetjes Desilee
 
de free editions van beide programmas in mijn link zijn volledig gratis en zouden alles moeten kunnen verwijderen

maar eventueel kun je ook bij het hiervoor gespecialiseerde forum http://www.nucia.eu/forum/ kijken
 
Laatst bewerkt:
ongeldige instalatie kopie

hi, thanks voor jullie reacties, helaas heb ik nog geen resultaat bereikt met jullie tips. Wel heb ik tijdelijk ,een systeem herstel gedaan, op mijn pc. En dat lijkt te werken, voorlopig... groetjes Desilee....
 
he watch dog, sinds ik het systeem herstel heb gedaan krijg ik ook geen melding meer
van het ongeldig zijn van de instalatie kopie. Het probleem is dus tijdelijk opgelost... wilde ik je nog ff laten weten..
groetjes Desi
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan